USKRŠNJI ZEC, koji ima VAŽNU PORUKU za vas. Odaberite jednog zeku i saznajte ŠTA VAM TO PORUČUJE!

USKRŠNJI ZEC, koji ima VAŽNU PORUKU za vas. Odaberite jednog zeku i saznajte ŠTA VAM TO PORUČUJE!

21 априла, 2019 Off By botanika

ZEC 2
Zeka vam poručuje da prestanete da verujete ljudima previše. Vi ste po prirodni osoba koja je u svakom trenutku spremna da pruži pomoć bilo kome iz okoline, kome je pomoć potrebna.

Međutim i sami znate da se to puno puta u životu pokazalo kao apsolutno uzaludno. I sami znate da su ljudi spremni da iskoriste vašu pomoć, bez imalo oklevanja i kajanja.
Zbog toga vam Uskršnji zec poručuje ovo, da ne bi ste iste greške pravili u budućnosti i da bi ste ih ispravili na vreme. Sigurno je teško da se promenite sada, jer vi ste jednostavno takvi kakvi jeste.

Ali morate shvatiti da vam naivnost ništa dobro ne donosi i morate promeniti svoj odnos prema ljudima koji su oko vas i koji vas uglavnom koriste. Vi ste osoba koja je toliko dobra i pouzdana da je prava šteta ne imati vas u svom životu, bilo kao prijatelja ili emotivnog partnera.

Ne dozvolite više da vas neko povredi iz apsolutno banalnih razloga. Mi verujemo da ste vi dovoljno pametna osobe da shvatite kada vam neka osoba želi dobro u životu, a kada ne želi.
Pravo je vreme da za uskršnje praznike okupite svoje prijatelje i da odlučite koji su pravi, a koji nisu. I videćete i sami da ćete posle toga lakše disati. (NASTAVAK NA STRANI BROJ 4)

Стране: 1 2 3 4