USKRŠNJI ZEC, koji ima VAŽNU PORUKU za vas. Odaberite jednog zeku i saznajte ŠTA VAM TO PORUČUJE!

USKRŠNJI ZEC, koji ima VAŽNU PORUKU za vas. Odaberite jednog zeku i saznajte ŠTA VAM TO PORUČUJE!

21 априла, 2019 Off By botanika

Od svog rođenja ste bili osoba koja je u društvu veoma mirna i tiha, ali i na koju je svako mogao da se osloni kada ima neki problem.

Međutim, došlo je vreme da se to promeni i da vi naučite da iznesete svoj stav i da se izborite za svoje mesto. Došlo je vreme da budete opuštenija i veselija osoba, koja se i krije duboko u vama.
Potrebno je samo da skupite hrabrosti i da dopustite ljudima da vas upoznaju u pravom svetlu. Dosta je bilo usamljenosti i tuge i vreme je za nove odluke koje će bitno uticati na vaš dalji život. Uskršnji praznici svima daju snagu i radost, a to će podariti i vama i vi ćete postati jedna potpuno nova osoba.

Do sada ste uvek imali neki odbrambeni štit, jer ste se bojali da ako dozvolite nekome da vas upozna, da će vas povrediti. I zbog toga ste bili veoma hladnokrvna i rezervisana osoba na prvi pogled.
Zato se niko nije ni trudio da vas upozna bolje, kada ga streljate pogledom i odbojnim stavom.
Mi verujemo da ste vi zaista posebna i divna osoba i sve to znate da pokažete ljudima koji su u vašem uskom krugu prijatelja.
Ali je bitno da i drugim ljudima pokažete kakvi ste i da ih pustite da vam se približe i uoče vaše vrline. (NASTAVAK NA STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3 4