ŽENA ŠKORPIJA – Ona vlada SOBOM, svojim ŽELJAMA,ima i jaku INTUICIJU,ne PLAŠI se ničega, NIJEDNA joj ne može STATI na CRTU!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona vlada SOBOM, svojim ŽELJAMA,ima i jaku INTUICIJU,ne PLAŠI se ničega, NIJEDNA joj ne može STATI na CRTU!

21 априла, 2019 Off By coki

 

Žena Škorpija može biti vaš najbolji prijatelj, ili vaš najgori neprijatelj. Odanost je važna ženi Škorpiji, ali one vam neće nikada zaboraviti nepravdu. Ako joj dokažete da ste vredan prijatelj, ona će vam za uzvrat biti vredan drug. Nikada neće odati ni jednu vašu tajnu, i uvek ćete moći da joj se poverite. Žena Škorpija će birati svoje prijatelje pažljivo, i čast je steći njeno poverenje.

 

Dom i porodica su sveti ženi Škorpiji, a ona će ih braniti hrabro i srčano od svega što smatra da ih ugrožava. Škorpija uči svoju decu da budu nezavisna i jaka, i uvek će biti ponosna na njih. Ona će uvek biti tu za njih, podržaće ih u svim naporima i braniće ih od svega što može da ih ugrozi.

 

Žena Škorpija može da se istakne na bilo kom poslu na kom želi. Ona će biti efikasna u svakom poslu koji je bitan za čovečanstvo, a njena ambicija i upornost će osigurati da bude uspešna bez obzira na koji posao odluči da se fokusira. Svako ko ima ženu Škorpiju na svojoj strani u poslu, ima moćnog saveznika. Ona će zapamtiti i najmanju podršku koju ste joj pružili i uvek će znati da vam se oduži kroz vredan rad.

 

 

 

Стране: 1 2 3