ŽENA ŠKORPIJA – Ona vlada SOBOM, svojim ŽELJAMA,ima i jaku INTUICIJU,ne PLAŠI se ničega, NIJEDNA joj ne može STATI na CRTU!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona vlada SOBOM, svojim ŽELJAMA,ima i jaku INTUICIJU,ne PLAŠI se ničega, NIJEDNA joj ne može STATI na CRTU!

21 априла, 2019 Off By coki

U ljubavi

Žena Škorpija je neverovatna kada je pokrene ljubav. Veoma je strastvena i iznenađujuće emotivna, ali može biti enigma za svoje ljubavnike. Njene prave namere i osećanja su ponekad duboko skrivene i nejasne. Škorpija voli predano i strastveno. Kada je sigurna u svog partnera, njena ljubav će biti večna, njen život će se vrteti oko te osobe, a ona će biti beskrajno odana. Ona će čvrsto stajati iza svog partnera, hvaliće ga i graditi mu samopouzdanje.

 

Jako je teško biti partner ženske Škorpije. Snažna žena Škorpija zna da bude dominantna u vezi. To može dovesti do čudnog odnosa sa partnerom.Dovoljno hrabar da joj se suprotstavi, ali i da ima razumevanja za njenu prirodu i popusti joj ponekad.Ona će uvek stremiti ka tome da ima kontrolu svoje veze u svojim rukama, i zaista ništa neće prepuštati slucaju.

Njen muškarac mora da bude veran i nikako ljubomoran. Istovremeno,  ona zaista može da bude neko ko kada zavoli, u stanju je da prevrne nebo i zemlju za svog muškarca.

 

Ona je brižna i odana, ali nemojte nikada probati da je prevarite, upoznaćete koliko boli ubod škorpijine žaoke. Ženi Škorpiji će se najčešće svideti Ovan i Devica. Škorpiju ne interesuju površne veze, ona traži dubinu i strast u odnosima…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3