DRVO ŽIVOTA piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu.

DRVO ŽIVOTA piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu.

21 априла, 2019 Off By botanika

JASEN:JUL

Jasen je drvo ambicije. Ljudi koji su rođeni po zaštitom jasena su obično vrlo lepi, i često uobraženi. Ipak, svima se dopadate. Obično u životu mnogo postignete upravo zahvaljujući tome.Imate veliku želju za uspehom i isto tolike sposobnosti na raspolaganju. Vaša inteligencija je gotovo intuitivna. Zbunjujete okolinu pronicljivim i veštim zaključivanjem. Ponekad vam pripišu i neke magične moći zahvaljujući vašim zaista „čudesnim“ sposobnostima.

Imate toliko razvijenu intuiciju da zaista delujete kao neko ko ume da čita misli i predviđa događaje. Interesantno je da vi zaista vrlo retko grešite, a i kada se to dogodi, brzo i lako rešavate problem i kao da se »izmigoljite« iz svake nepoželjne situacije.Ponekad ste preveliki ljubitelj lagodnog života i to na račun drugih. Vaše ponašanje nije uvek lako trpeti. Suviše volite svoj komoditet i ne obazirete se previše na to koliko druge ugrožavate kada zadovoljavate svoje potrebe.

Znate šta hoćete, a i kad ne znate, uvek znate šta nećete. Uglavnom uspevate u svemu što naumite. Uživate u uspehu i ponekad ste opsednuti slavom. Možete dostići zaista visoke položaje, jer se vi zaista trudite. Pripadate kategoriji pravih intelektualaca, najčešće sa imenom koje pre ili kasnije postane čuveno. Od toga koliko ćete uživati u slavi zavisi i od okoline kojom ste okruženi. Tako, ako i ne postignete svetku slavu i uspeh budite ubeđeni da ste omiljeni u svom društvu.
Venčavate se iz ljubavi i najčešće ste verni u braku. Čak i u brak možete ući iz koristi ali i tada čuvate vernost, i vremenom, kao da zavolite partnera. Dok se ne vežete ozbiljnije za nekog, skloni ste da idete iz flerta u flert, doživljavajuči emotivne i seksualne odnose kao neku vrstu igre. Obzirom da ste vrlo lepi i šarmantni polazi vam za rukom da budete sa vekim brojem različitih partnera i da steknete veliko ljubavničko iskustvo.Porodicu veoma poštujete i umete mnogo da se žrtvujete radi njenog blagostanja. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 8)

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12