DRVO ŽIVOTA piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu.

DRVO ŽIVOTA piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu.

21 априла, 2019 Off By botanika

BUKVA: OKTOBAR

Vrlo ste dostojanstveni i lepi, i mnogo bolje izgledate u starosti, nego u mladosti. Godine vam daju neki poseban šarm i vi spadate u onu vrstu ljudi kojima sede vlasi na slepoočnicama izvrsno stoje.Veoma vam je stalo da sačuvate lep izgled, tako da mnogo vremena trošite na dijete, vežbanje i slične stvari. Lako se odlučujete da u nedostatku drugog rešenja pribegnete plastičnim operacijama ili bilo čemu što će sačuvati vašu mladost. Volite da se lepo oblačite, otmeni ste i elegantni.U ljubavnom životu niste previše maštoviti, mada umete iskreno da uživate u razmenjivanju nežnosti.

Za vas se može reći da ste prilično konvencionalni u tom pogledu.U mladosti možete biti prilično nesrećni i osetljivi ako vam osoba koja vam se dopada ne uzvrati naklonost. Vi beskonačno mnogo volite osobu sa kojom ste, ali ako vas razočara ili povredi, možete je omrznuti zauvek. Trebalo bi da tražite vedrog partnera koji bi u vaš život umeo da unosi veselje i optimizam.Kao bračni partner ste odan i vredan prijatelj. Ipak, u srednjim godinama možete biti skloni prepuštanju novim vezama i menjanju partnera.

Sve to dolazi od potrebe da sačuvate i produžite mladost. Čini vam se da održavanjem mladalačkog načina života, produžujete i svoju mladost. Vi ste u stanju da otkrijete na koji način funkcioniše vaš organizam i nove okolnosti u društvu, zahvaljujući ogromnom i dugo godina građenom iskustvu. Tako vaši najbolji trenuci dolaze u zrelom životnom dobu.U poslovnim odnosima ste odličan organizator i iz svakog posla umete da izvučete korist za sebe. Veliku pažnju posvećujete novčanoj sigurnosti i u poslovima se trudite da poštujete zakon. Odlično procenjujete sve situacije i ne pristajete na poslove koji nisu maksimalno pošteni. Vi ste materijalista koji u svakom poslu može da postigne novčani uspeh. Disciplinovano i sistematično obavljate posao i strpljivo čekate svojih pet minuta. Za vas se novac ponekad jednostavno „lepi“. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 11)

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12