DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. APRIL 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. APRIL 2019.godine

19 априла, 2019 Off By ludarito

Devica

Duhovno prosvetljenje koje ste imali u poslednjih nekoliko dana, može vas usmeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podelite svoja iskustva na ovaj način. Osećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas poterati napred. Planirajte pažljivo. Čak i najbolje ideje moraju imati ram koji će ih držati i usmeriti u pravom pravcu.

 

Pred vama je dan koji treba da provedete u druženju sa ljudima koji su vam najbitniji u životu. Ukoliko ste nedavno patili zbog nekog stresa ili neke veze, pred vama je period relaksacije. Najbolje je provesti ga u društvu ljudi koje volite. Takođe, veoma povoljan period za stvaranje novih prijatelja, koji će, najverovatnije postati nešto više u vašem životu.

Vaga

Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas bi moglo da upadne u konfliktnu situaciju i razočara drugog.

 

Ponekad male stvari mogu daleko više značiti u životu od velikih. Najverovatnije da vam se danas neće desiti ništa značajno, ali ćete se vi osećati jako lepo i srećno u vezi u kojoj ste trenutno. Možda se apsolutno ništa ne dešava ni oko vas, ali vi se osećate tako sigurno tu gde jeste. Tako i treba da bude. Uživajte.

Škorpija

Možda ćete imati napet san večeras koji će vam delovati skoro proročki. Ova predosećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz sveta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Zapišite ih, tako da možete posle proveriti. Možda vas rezltati iznenade.

 

Moguće je da razgovori koje ćete voditi danas neće biti toliko duboki i široki, ali ćete svakako imati priliku da podelite najnežnija osećanja i veoma lepe uspomene sa nekim. Osetićete danas talas nostalgije, koji niste već duže vreme. Možda je danas dan kada treba da proslavite neke stare uspomene sa partnerom ili prijateljima?

Strelac

Predavanje kojem ćete prisustvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam pružiti svu potrebnu podršku.

 

Pred vama je veoma harmoničan dan. Uživaćete u lepim trenutcima, posebno ako su isplanirani unapred. Podelite danas sa dragom osobom svoja osećanja i osvrnite se na prošle dane. Kupite poklon i pokažite svoju ljubav. Ukoliko ste u dobrom društvu, onda će ova prilika ostati u vašem srcu još dugo, dugo vremena………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4