DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. APRIL 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. APRIL 2019.godine

19 априла, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko, da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vreme. Isokristite ga najviše što možete.

 

Danas ćete biti u prilici da udružite sve uspehe na ljubavnom planu, koje ste ostvarili proteklih nedelja. Zvezde vam nude sjajnu energiju, a na vama je da podelite svoja osećanja sa dragom osobom. Velika je verovatnoća da se uspostavi prava harmonija. Možda nećete osećati toliko strast, ali će vam biti lepo samo zato što ste zajedno.

Rak

Nove ideje koje ste imali u skorašnje vreme, mogu vas motivisati da pozovete prijatelja sličnih interesovanja na razgovor. Želećete da podelite svoja iskustva, saslušate njegovu stanu priče i izvučete neki smisao iz svega toga. To bi moglo da bude veoma važno, i ako u vam neke stvari baš i neće imati smisla odma na početku. Zapišite ih i pogledaje kasnije, možda izvučete nešto iz njih.

 

Danas ćete se osetiti veoma poželjno i voljeno. Zvezde vam nude priliku da svoju vezu podignete na viši nivo. Dan koji treba da provedete zajedno, uživate u dobroj hrani, muzici, razgovoru. Jednostavno da podelite sve. Uživajte.

Lav

Poziv na neki socijalni događaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Ne bitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo i sortitajte utiske, u protivnom imaćete problema da zaspete.

 

Danas ćete osetiti neku tajanstvenost kada je ljubav u pitanju. Bilo da se plašite određene veze (trenutne ili potencijane), misterija će biti posebno naglašena. Vreme je da podelite svoja osećanja na najnežniji način. Mogli biste sami napraviti posebnu priliku da svojoj dragoj osobi kupite poklon, koji će joj pokazati koliko vam je stalo…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4