DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. APRIL 2019.godine

16 априла, 2019 Off By ludarito

Jarac

Sumnjate u iskrenost prijatelja ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Imate utisak da se ponašaju čudnije nego obično i da nešto od vas kriju. Ovo verovatno nema veze sa vama. Konkretne osobe imaju neke svoje, lične probleme sa kojima ne žele da vas opterećuju. Potražite društvo nekog čija blizina vam trenutno prija. Neka to bude neko iz vaše porodice.

 

Danas ćete imati daleko više da ponudite partneru nego juče, to je sigurno. Vaše fantazije mogle bi postati stvarnost, a upravo su one te koje mogu popuniti prazninu i započeti jedno fizičko „izlečenje“. Pred vama je divan dan, te ga iskoristite.

Vodolija

Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.

 

Danas bi moglo doći do onog slatkog zavođenja koje jedno prijateljstvo pretvara u nešto dublje. Zvezde vas ohrabruju da malo flertujete sa osobom koja vam se sviđa (ili partnerom). To može da se desi u kancelariji usred svakodnevne rutine, ali će se svakako nastaviti i nakon radnog vremena.

Ribe

Primate mnogo dvosmislenih poruka od članova porodice, prijatelja, poslovnih saradnika. Imate utisak da vam govore jedno, a misle sasvim suprotno. Insistirajte na iskrenosti. Ovo je naročito važno za vašu buduću komunikaciju i izbegavanje eventualnih nesporazuma. Obratite pažnju na prodavnicu koja se otvorila u vašem kraju. Moguće je da ćete naći nešto zanimljivo za vas.

 

Sa današnjom planetarnom energijom, vrlo je moguće da će se ljubav razviti u sasvim novom pravcu, u vašem svakodnevnom okruženju, a sve zbog male kreativnosti i pravljenja atmosfere, koja jednu noć može pretvoriti u fantaziju. Ne mora to uvek da bude ezgotično putovanje u pitanju. Možete, dakle, kod kuće napraviti jedno takvo.

Стране: 1 2 3 4