DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. APRIL 2019.godine

16 априла, 2019 Off By ludarito

Devica

Ovaj dan treba da posvetite brizi o vlastitom zdravlju i generalnoj kondiciji. Ne mislite da će neki problemi nestati sami od sebe. Ako ste se pretvarali da je sa vašim organizmom sve u najboljem redu, pa čak i da je zaista tako, vreme je za rutinsku kontrolu. Ništa bitno nećete propustiti ako jedan dan stavite neke druge obaveze po strani.

 

Danas biste mogli uvideti da niste povezani sa partnerom na čisto fizičkom nivou, već na dubljem duhovnom i intelektualnom. To će vam doneti dosta ideja i razgovora, koji će vas još više zbližiti. Zvezde vas podržavaju da isplanirate jedno nezaboravno romantično veče.

Vaga

Danas ćete odlučiti da učinite nešto za vašu materijalnu situaciju. Neke konkretne stvari treba da se promene – sa reči i obećanja pređite na dela. Pokušajte da odredite šta vas najviše motiviše i u kome možete da očekujete podršku. Ako ste sasvim sigurni da mnogo toga možete postići sami, onda je sve u redu. U protivnom, ne ustručavajte se da zatražite savet.

 

Ovo će biti veoma uzbudljiv dan kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija obezbedila vam je nestanak svake tenzije. Ovo je dan, iskreno, kada treba otvoreno pokazati strast i iskrena osećanja, jer će vas to relaksirati i učiniti da se daleko bolje osećate.

Škorpija

Ovo je odličan dan za meditaciju i, generalno, stvari koje se tiču vašeg duha. Moguće je da ste pomalo razočarani jer se neke stvari ili promene u vašem životu ne odvijaju željenom brzinom. Takođe, vaše strpljenje vas pomalo izdaje. Pokušajte da razmislite o tome šta vam je u ovom trenutku najvažnije. Ne ulazite u nove projekte sve dok stare ne privedete kraju.

 

Vaš partner danas će biti veoma nežan i posvećen vama, a takvi treba da budete i vi prema njemu. Zvezde vas podržavaju da uradite sve što je potrebno kako biste bili zadovoljni. Jednostavno budite ono što jeste, nemojte kritikovati druge nego im laskajte.

Strelac

Ovo je odličan dan za vas, ali čuvajte se prekomernih obaveza koje ćete biti u iskušenju da preuzmete na sebe. Mišljenja ste da su izvesne finansijske poteškoće iza vas, ali realnost govori drugačije. Mnogo toga u vašoj budućnosti će zavisiti od današnjih poteza. Pokušajte da uvedete neke promene u načinu razmišljanja i/ili ponašanju.

 

Ukoliko postoji želja, postoji i način, posebno danas. Pričajte, smešite se, budite šarmantni i pokažite partneru koliko vam je stalo. Ukoliko niste u vezi, zvezde vas ohrabruju da kažete to onome ko vam se sviđa. Budite iskreni. Nećete imati nikakve sumnje u njegove namere………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4