DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 16. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 16. APRIL 2019.godine

15 априла, 2019 Off By ludarito

Devica

Nova zarada ili investicione mogućnosti danas će vas dovesti u dilemu. Postoji niz rešenja, ali ovo nije pravo vreme da se donesu važne odluke. Sve možda izgleda jednako atraktivno. Profesionalni savet bi mogao pomoći, ali čak i tada, ne morate da donesete odluku odmah. Sačekajte nekoliko dana.

 

Danas ćete pod uticajem astralne energije biti strastveniji nego inače. Međutim, vi uglavnom samo fantazirate umesto da krenete u akciju. Postarajte se danas da stojite čvrsto sa obe noge na zemlji i krenite. Neko savršen nalazi se upravo ispred vas, a vi nikako ne biste voleli da to propustite.

Vaga

Čini vam se da vam se život nalazi na raskršću. Različite mogućnosti su pred vama. Jedino što sa sigurnošću možete da kažete je da su promene neminovne. Srešćete se sa izborom ali danas nije dan da razmišljate o njima. Ostavite sve za sutra, bićete više fokusirani i manje sumnjičavi do tada.

 

Neće vam danas biti lako da pronađete ona najdublja i najsnažnija osećanja koja pomeraju planine. Moraćete iskoristiti neke više duhovne principe da biste ostavili takav utisak. To znači da ego ostavite po strani i da se stavite u poziciju partnera, kako biste stvari videli iz njegovog ugla.

Škorpija

Odnos drugih prema vama se možda menja. Možda nećete biti sigurni šta to znači. Činjenica je da se menjate, a nekim od vaših prijatelja se dopada to što vide, dok se drugima to neće svideti. To je nešto što ne možete da sprečite. Možda će vam biti teško u početku, ali izdržite i prijatelji će vas podržati.

 

Zvezde bi danas mogle uneti malo čarolije u vašu vezu. Taman na vreme, jer ste pomislili kako već odavno nemate uzbuđenja. Pitate se da li između vas postoji strast? Sigurno je da postoji, ali je najverovatnije potrebno da se slože kockice i usaglasite, kako bi ona doživela svoj pravi momenat. Iskoristite poruku od zvezda danas.

Strelac

Prilike koje su vam se ukazale na profesionalnom i privatnom planu su vas možda malo zbunile. Možda ste se sreli sa izborom, ali sada baš i niste sigurni kojim pravcem želite da krenete. Ne žurite. Ne morate sve da rešite danas. Sačekajte par dana, razmislite o opcijama koje vam se pružaju i onda odlučite.

 

Danas ćete morati pronaći razliku između strasti i romantike, jer postoji velika razlika. U vašoj vezi izgleda da jedno blokira drugo, ali to ne mora da bude tako. Sve što treba da uradite je da pronađete ključ koji otključava različite aspekte vas i vašeg partnera i onda ga iskoristite u skladu sa tim………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4