DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 16. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 16. APRIL 2019.godine

15 априла, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Zbog skorašnjeg uspeha koji ste postigli osećate se pod pritiskom jer želite da nastavite tim putem. Možda ćete morati da doneste neke odluke koje nisu vezane za vaš posao ili porodicu. Imate dosta interesovanja, pa vam je zbog toga teško da donesete odluku. Pokušajte da ne razmišiljate o njima danas. Za par dana jasnije ćete videti opcije koje su pred vama.

 

Zvezde vam poručuju danas da je vašoj vezi potreban novi pravac, iako vi možda još niste otkrili u kom pravcu želite da ona ide. Moraćete posegnuti za svojim najdubljim željama i potrebama, videti malo dalje u budućnost i saznati da li je to pravac u kom želite da se vaša veza kreće. Vaši zajednički ciljevi mogu vas povezati na višem nivou. Potražite ih!

Rak

Pismo ili poziv od poznanika ili rođaka možda će rezultovati neočekivanom posetom. Možda ste u nedoumici oko toga šta treba da radite povodom toga. Možda vam je raspored pretrpan sa drugim obavezama. Ne morate da donesete odluku danas, razmislite par dana o opcijama koje su pred vama.

 

Ponekad u životu, bez obzira koliko ste pokušavali da dostignete cilj i isprobali sve pouzdane metode koje koriste drugi, jednostavno nešto ne štima. Zvezde vam poručuju da vaš ljubavni život treba podići na viši nivo i uneti malo više strasti. Iskoristite sve materijalne stvari koje su vam pri ruci da napravite pravu romantičnu atmosferu večeras. Strast će doći sama od sebe.

Lav

Možda ste malo u nedoumici oko planove koje ste napravili za putovanje. Možda imate više opcija i sve su vam jednako privlačne. Verovatno nisu sve izvodljive. Možda ćete morati da odlučite i šta dalje sa vašim obrazovanjem. Verovatno ćete morati da donesete odluku ali danas nije pravi dan za to. Razmislite o svojim opcijama u danima koji dolaze.

 

Koliko ste puta rekli svom partneru kako se osećate i koliko vam znači, a nije bilo nikakve reakcije sa njegove strane, kao da vam ne veruje? Zvezde vam danas nude priliku da pronađete sasvim novi način da stvorite romantičnu situaciju. Napravite sami jednostavnu romantičnu večeru, ne zaboravite vino, muziku i cveće. Neće ostati ravnodušan i sigurno će vam poverovati………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4