Ženama u OVOM ZNAKU nijedna druga NIJE NI DO KOLENA! Njih krasi 10 osobina zbog kojih su POTPUNO DRUGAČIJE od svih ostalih

Ženama u OVOM ZNAKU nijedna druga NIJE NI DO KOLENA! Njih krasi 10 osobina zbog kojih su POTPUNO DRUGAČIJE od svih ostalih

14 априла, 2019 Off By ludarito

7. Spontane su

Njihova usijana ovnovska glava može ih odvesti u mnogim smerovima, zbog čega život s njima nikada nije dosadan…..

 

 

8. Vole pravdu

Koliko god nekada znaju da reaguju naglo, jedan su od najpoštenijih znakova u Zodijaku. Vole kada pravda pobeđuje i sve će učiniti kako bi isterale stvari na čistac, kako za sebe, tako i za druge.

9. Odane su

Nema toga što žena Ovan neće uraditi za svoju porodicu, partnera ili prijatelje. U stanju je da dâ srce na dlanu i možete joj se poveriti u bilo koje doba dana i noći.

10. Zabavne su

Srce su svake zabave, druženja i partija i nikada neće stajati po strani i posmatrati, već će držati glavnu reč. Čak i ako jesu šefice, u opuštenijem okruženju će se ponašati ležerno i zabavljaće sve oko sebe.

*Kako zavesti ženu Ovna?

Pripadnice ovog znaka vole da zavode više nego da njih neko zavodi. Budući da su čvrste i nepokolebljive, privlače ih muškarci koji im mogu parirati. Vole slobodu, pa u seksu i iskazivanju osećanja nikada nisu stidljive.

Aktivne su, vole da istražuju nova mesta za sastanke i ne komplikuju. Ako im se nešto sviđa, to će i reći, pa im treba neko ko će ceniti tu direktnost. Iako mogu delovati pomalo hladno i pretenciozno, zapravo su nežne duše željne ljubavi i pažnje.

 

Стране: 1 2