RIBA i VODOLIJA: One su NEŽNE i ISKRENE i zato ih ČUVAJTE dok ih IMATE KRAJ SEBE. Jer onaj KO IH IZGUBI – taj se KAJE DO KRAJA ŽIVOTA!

RIBA i VODOLIJA: One su NEŽNE i ISKRENE i zato ih ČUVAJTE dok ih IMATE KRAJ SEBE. Jer onaj KO IH IZGUBI – taj se KAJE DO KRAJA ŽIVOTA!

12 априла, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Vodolije su veoma specifičan znak Zodijaka. Osobe rođene u znaku Vodolije znaju šta žele i znaju za to da se izbore. Takođe umeju da sačuvaju sve ono što su stvorile i što imaju.

Vodolija je jednostavno takva. Ona daje sve od sebe, uvek i u svakoj mogućoj situaciji. Dakle, vrlo je sposobna i uporna, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. I u svemu onome što radi daje svoj maksimum.
Za Vodolije možemo reći da su ljudi od reči i da ono što obećaju to sigurno ispune. Izuzetno su dobri prijatelji i nikada vas neće izneveriti. Njima možete poveriti bilo kakvu tajnu i ona će sigurno zauvek ostati tajna.
Po prirodi su jako iskrene i zato ne vole ljude koji lažu i varaju.
Takođe ne vole ljude koji na nepošten način dolaze do onoga što žele. Prvenstveno zbog toga što jedna Vodolija nikada nije nešto stekla na nepošten način. Vodolija je pre svega jedan dobar čovek koji u svom srcu nema ništa ružno i zato ništa ružno i ne radi. Vodolija je neko ko ume jako da voli, ali takođe ume i da prašta.
Međutim, dovoljno je pametna da u svemu tome ima granicu.
Može vam pružiti 100 šansi, ali 101 sigurno neće. Kada je neko jednom povredi do suza, za nju je tu kraj i nema nazad. Kod nje ne vredi ni izvini, ni oprosti. Zato, ako je imate kraj sebe, čuvajte je. Jer ako je jednog dana izgubite, budite sigurni da ćete se čitav život kajati.

Стране: 1 2 3