RIBA i VODOLIJA: One su NEŽNE i ISKRENE i zato ih ČUVAJTE dok ih IMATE KRAJ SEBE. Jer onaj KO IH IZGUBI – taj se KAJE DO KRAJA ŽIVOTA!

RIBA i VODOLIJA: One su NEŽNE i ISKRENE i zato ih ČUVAJTE dok ih IMATE KRAJ SEBE. Jer onaj KO IH IZGUBI – taj se KAJE DO KRAJA ŽIVOTA!

12 априла, 2019 Off By botanika

Takođe su jako duhovite i zanimljive, ali da biste otkrili to sve, morate jako dobro da ih poznajete. Jer ako treba neki prolaznik ili stranac da da sud o ženi koja je rođena u znaku Ribe, onda će verovatno reći da je ona jako mirna i povučena. Ona zaista tako izgleda na prvi pogled.

Moglo bi se reći da je ona neko ko ne ume da uživa u životu i ko je jako stidljiv, ali to je sve daleko od istine. Ribe i te kako znaju da se smeju, da budu duhovite i zabavne.
Svi oni koji ih imaju u svojoj blizini odlično znaju koliko je lepo biti u njihovom društvu. Takođe znaju da su Ribe pre svega dobri ljudi. Kažu da se dobrim ljudima vrlo često dešavaju ružne stvari i to je nažalost istina.
To je slučaj i sa Ribama. One jednostavno nisu miljenici sudbine i veoma često imaju jako težak život. Ali i pored tragova tuge na svojoj duši, Ribe su jako pozitivne osobe.
Ono što takođe moramo da naglasimo, jeste da su veoma odane i verne. I zaista blago svima onima koji ih imaju u svom životu. Kraj Ribe vam ništa ne može i neće faliti, jer je ona jednostavno u stanju da uradi sve za one ljude koje voli. Nekada umeju da budu ponosne, jer ne žele da dozvole svakome da ih povredi.
Ali njihovo srce je toliko dobro i iskreno, da nije ni čudo što ih neki ljudi povrede.
Ono što ih čini srećnim su sitnice. Sitnice im puno u životu znače i mogu da ih učine najsrećnijim osobama na svetu, ali takođe zbog sitnice mogu da zaplaču na sav glas.
Zato, svi vi koji imate kraj sebe jednu Ribu, možete da smatrate da ste pravi srećnici. I čuvajte je dok je kraj vas, jer ako je jednoga dana izgubite, budite sigurni da ćete se kajati do kraja života.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3