RAK: On je ODAN DO SRŽI i ostaće uz vas čak i kada vas svi napuste. Zato ČUVAJTE ovog ANĐELA kao svoje OČI U GLAVI!

RAK: On je ODAN DO SRŽI i ostaće uz vas čak i kada vas svi napuste. Zato ČUVAJTE ovog ANĐELA kao svoje OČI U GLAVI!

12 априла, 2019 Off By botanika

Njegovi prijatelji su oni ljudi koji znaju šta je razumevanje i poštovanje. Rak je poznat takođe i po svojoj iskrenosti i zato ne podnosi laž. Takođe vas nikada neće slagati, bez obzira koliko istina može da bude teška.
On je iskren prijatelj i jako je otvoren i sve ono što ima da vam kaže, reći će vam pravo u lice. Sa njim ćete uvek znati na čemu ste, jer on ne voli nikakve igrice, niti muljanje.
On je iskren do bola, ali očekuje da i vi takvi budite prema njemu. Rakovi su takođe poznati po svojoj intuiciji i mogu da čitaju ljude kao otvorenu knjigu.
Ako slučajno pokušate da sa njim manipulišete, možete odmah da zaboravite na njega. Što se žene Raka tiče, ona je kovitlac osećaja, pa će u jednom trenutku izgledati tvrdoglavo, a u drugom će biti jako popustljiva.
Tako isto u jednom trenutku može biti ljuta, a već u sledećem blaga. Kada je u pitanju ostvarivanje ciljeva, ona je izuzetno istrajna i čvrsta.
Samo ponekad zna da bude rezervisana i da se povuče u svoj oklop samoće, a to je onda kada je neko provocira ili uznemirava. Ona je neko ko voli da kroz samoću i patnju prolazi sama. .(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3 4