Šta znači PRVO SLOVO vašeg imena: A donosi USPEH, N dozu LUDOSTI ,a V – veliko ZNANJE!

Šta znači PRVO SLOVO vašeg imena: A donosi USPEH, N dozu LUDOSTI ,a V – veliko ZNANJE!

12 априла, 2019 Off By ludarito

U značaj čovekovog imena verovale su brojne drevne kulture, a i danas roditelji biraju imena za svoju decu prema pozitivnim osećajima ili sećanjima koje imaju vezano za to ime.

Alternativci smatraju da niko ne nosi svoje ime slučajno, već da je ono ima jedan od bitnih uticaja na karakter čoveka koji se u značajnoj meri razvija tokom odrastanja. Otkrijte šta o vama govori prvo slovo vašeg imena:

SLOVO – A

Kako simbolizuje početak abecede, početno slovo imena A se smatra pokazateljem snažne ličnosti. Simbolizuje snažnog individualca koji voli da živi po svojim pravilima, izrazito je energičan i ima hrabrosti da se bori za svoje ciljeve. U ljubavnom životu ih često prate problemi, pa prođu kroz više ozbiljnih veza, a sve u potrazi za nekim ko će ih podržavati u njihovim ciljevima.Ovo slovo nosi čoveku marljivosti, sposobnosti, snage i izdržljivosti, što donosi uspeh na svim životnim područjima.

Pazite da ne izgovarate nepromišljeno neke reči jer, jednom izgovorene, reči ostavljaju duboki trag u duši. Možete biti samostalni ali i tvrdoglavi, aktivni, radoznali, istraživačkog duha, izražene ambicioznosti, otvorenosti. Uvek ste u trendu, kreativni i originalni. Klonite se sebičnosti, opterećenosti predrasudama kao i lenjosti.

SLOVO – E

Ovo početno slovo imena označava vrlo društven karakter koji izuzetno ceni prijateljstvo i druženje. Vrlo su sposobni sa rukama, vole da budu kreativni i izrađuju sitnice ili naprosto popravljaju stvari. U ljubavi nisu najverniji tipovi jer su dosta nestalni, a smiruju se tek oko četrdesete.

Ovo slovo na početku imena neke osobe ukazuje na nežno zdravlje.Ovo slovo nosi vibraciju otvorenosti, energičnosti, prilagodljivosti, impulsivnosti. Posjeduje dozu nestrpljivosti, nervoze, temperamentnosti, uvek je u potrazi za uzbuđenjima. Ipak ovo slovo istovremeno donosi i loše navike, stoga osoba čije ime s njim počinje treba na to pripaziti.

Vedre je naravi, dobrog raspoloženja, izrazita je i oštroumnost. Energija ovog slova je jaka; izražena je hrabrost koja se graniči s ludošću, te takođe pustolovni duh. Postoji sklonost preteranom zanosu. Vernost i iskrenost takođe nisu jača strana.

SLOVO – I

Ovo početno slovo imena simbolizuje čoveka koji je pravedan i veruje kako je gotovo uvek u pravu. Dobronamerni su i vole da sve stvari imaju neki svoj red, a nerviraju ih ljudi koji ga ne poštuju. Imaju istančan ukus i stil, vole novotarije i učenje novih stvari. U odnosima su poprilično beskompromisni – ili im se neko sviđa i odgovara im, ili s njim uopšte ne žele da imaju posla.

Slovo “I” ukazuje na vedrinu, sjaj, budućnost, umetnost. Njegova je boja crvena.

Ovo slovo nosi vibracije strasti, emotivnosti, nemirnosti, izraženu osećajnost. Dosta je povezano sa slovom H, što znači da privatni i emotivni život često budu prepreka uspehu. Slovo I donosi promenjivo raspoloženje, često se pojavljuje prilika za putovanje. Potrebno je izbjegavati slepo verovanje drugima; svakako valja naučiti čuvati tajne…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5 6