OVAN: On je ROĐEN DA BUDE PRVI u svemu, zbog toga ga je SULUDO ZAUSTAVLJATI u ostvarivanju njegovih snova. Ono što ZACRTA – on to i OSTVARI!

OVAN: On je ROĐEN DA BUDE PRVI u svemu, zbog toga ga je SULUDO ZAUSTAVLJATI u ostvarivanju njegovih snova. Ono što ZACRTA – on to i OSTVARI!

12 априла, 2019 Off By botanika

Ako postupate u skladu sa njihovim planovima i idejama, zagarantovan vam je dobar provod.
Ako vam jedan Ovan predloži neku akciju, slobodno je prihvatite i prepustite se, jer on voli da drži sve pod kontrolom. On je neko ko voli dokazivanje i ulogu vođe i zato vrlo često traži nove izazove, prepune dinamike.
Vrlo je aktivan, kako u društvu svojih prijatelja, tako i u poslovnom okruženju.
Njime upravlja nagon i zbog toga često ima nepromišljene i nagle reakcije. Ovan je takođe neko ko je dovoljan sam sebi, pa njegov takmičarski duh ne poznaje timski rad i saradnju.
Ako uživaju u poslu koji rade i vole, onda ih ništa ne može sprečiti da ostvare svoj maksimum. Njihova veza će biti srećna tek onog trenutka kada pronađu pravu ravnotežu, tek onda kada oni zaključe da su pronašli partnera koji će im moći parirati. U suprotnom, njihovom partneru neće biti nimalo lako, jer će ih jedan
Ovan zgaziti bez milosti. U karakteru jednog Ovna nema ničeg skrivenog i složenog, niti traga od lukavih prevara. On do kraja života veruje u sve svojim srcem i spreman je na sve da ostvari svoje ciljeve.
Uvek je spreman da pada i ustaje, da bi omogućio sebi još jedan pokušaj. Zato ga nikada nemojte sputavati u ostvarivanju ciljeva, jer ono što zacrta – on to i ostvari!

Стране: 1 2 3