OVAN: On je ROĐEN DA BUDE PRVI u svemu, zbog toga ga je SULUDO ZAUSTAVLJATI u ostvarivanju njegovih snova. Ono što ZACRTA – on to i OSTVARI!

OVAN: On je ROĐEN DA BUDE PRVI u svemu, zbog toga ga je SULUDO ZAUSTAVLJATI u ostvarivanju njegovih snova. Ono što ZACRTA – on to i OSTVARI!

12 априла, 2019 Off By botanika

Međutim, u odnosu mogu da budu i isključivo skoncentrisani na sebe i zbog toga često ne obraćaju pažnju na osobu suprotnog pola, što ponekad zna da bude i dobra strana priče, ali ponekad mogu da izgledaju bahato i bezosećajno. Ovnovi su poznati po svojoj neobuzdanoj dinamičnosti, zbog koje vrlo često pokažu i neke svoje loše osobine, kao što su bezosećajnost, nestrpljivost i netrpeljivost prema onima koji ih izluđuju.
Možemo reći da u odnosima mogu da budu jako sebični i egocentrični, jer ne obraćaju pažnju na osećanja drugih ljudi. Zbog toga vrlo često gube prijatelje i partnere. Da bi postigli ono što žele, Ovnovi su spremni čak i da lažu, ako to smatraju korisnim. Međutim, nisu poznati kao dobri lažovi i vrlo često ljudi pročitaju njihove namere.
Ovnovi vole da im stalno poklanjate pažnju i delite komplimente.
Ako im date do znanja da im se divite, oni će sigurno cvetati od zadovoljstva. Pokažite im da vam se sviđa njihova volja za životom i da mislite da su intrigantni i oni će vas jednostavno obožavati. Ovnovi vole komplimente više nego bilo koji drugi astrološki znak i spremni su da ih uzvrate voljenoj osobi, ali samo ako osete da je ona iskrena.
Ovnovi su veoma sposobni i za njih ne postoje nerešive situacije.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3