HOROSKOP: Stižu NOVČANI PROBLEMI – Odnosi sa drugima biće malo nategnuti

HOROSKOP: Stižu NOVČANI PROBLEMI – Odnosi sa drugima biće malo nategnuti

28 марта, 2019 Off By ludarito

JARAC

Moguće je da ćete danas primiti neki misteriozan telefonski poziv – pogrešan broj ili prekinuta veza. Ljudi oko vas će biti daleko manje spremni na konverzaciju nego inače, a vi prezauzeti poslom. Nervoza je moguća, ali otklonićete je ako krenete u šetnju ili primenite neki drugi vid rekreacije. Ako ste nekad razmišljali da se bavite pisanjem, onda je ovo dan kada treba da započnete.

VODOLIJA

Danas bi moglo doći do konfuzije zbog novčanih problema. Moguće je da treba ponovo da pregledate svoje troškove. Ne brinite. U stanju ste da sve dovedete pod kontrolu. koliko ste imali intenzivne snove noćas, zapišite ih. Verovatno ćete poželeti da ih se setite kasnije, jer mogu biti vezani za vašu trenutnu situaciju. Takođe, mogu vam razjasniti nešto što vas brine. Snovi su refleksija onog što nam se dešava ali i naše podsvesti.

RIBE

Danas će neko vama blizak biti veoma težak za saradnju. Nemojte to shvatati lično. To u najmnju ruku nema ništa sa vama. Ta osoba ima svojih problema koje nije spremna da podeli sa vama. Moguće je da ćete osetiti tenziju zbog toga, ali zaista nije ništa što bi vas zabrinulo. Idite u šetnju ili teretanu.

Стране: 1 2 3 4