HOROSKOP: Stižu NOVČANI PROBLEMI – Odnosi sa drugima biće malo nategnuti

HOROSKOP: Stižu NOVČANI PROBLEMI – Odnosi sa drugima biće malo nategnuti

28 марта, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Danas ćete biti malo napeti. Moguće je da ćete biti u centru pažnje nekog ili nečeg. Dok vam to obično ne bi smetalo, danas će vas učiniti nervoznim. Kada svi gledaju u vas i očekuju da kažete nešto – onda recite. Budite kratki i jasni, a zatim se povucite. Niste raspoloženi. Idite u biblioteku i odaberite knjigu koja vas interesuje. To vam može pomoći da se rešite stresa.

RAK

Danas ćete verovatno poželeti da vas svi ostave da budete sami sa svojim mislima. Relaksirajte se uz dobru knjigu i svakako da nećete želeti da vas prekidaju. Buka i neprestani zahtevi onih oko vas obično vam ne smetaju, ali danas će biti iritantni, tako da je najbolje da provedete dan što je više moguće sami. Odvojite vreme i prošetajte jer vas to može osloboditi tenzije.

LAV

Danas biste mogli imati briga oko novca. Iako ne stojite toliko loše finansijski, ipak ćete biti zabrinuti jer ne možete više da se protegnete. Sagledajte objektivno situaciju. Verovatno će vam laknuti jer ćete uvideti da želite da potrošite novac na totalno nepotrebne stvari. Moguće je da će vas iritirati nečiji konstanti zahtevi. Najbolji način da se rešite tenzije je da radite ili odete u šetnju.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4