SVE što MORATE DA ZNATE o VODOLIJAMA : NEOBIČNI i ORGINALNI ljudi, NEPONOVLJIVI i uvek SVOJI!

SVE što MORATE DA ZNATE o VODOLIJAMA : NEOBIČNI i ORGINALNI ljudi, NEPONOVLJIVI i uvek SVOJI!

13 марта, 2019 Off By ludarito

 

Malo ko može da kaže da ih zaista poznaje, jer oni su do te mere neobični nepredvidljivi da ni sami ne znaju kako će u nekoj situaciji reagovati. Od silne potrebe da budu autentičnidrugačiji jedinstveni, znaju da skrenu i u buntovništvo ekstremizam, a svom karakteru imaju crtu ekscentričnosti i netolerancije zbog čega će dovesti u pitanje svoje odnose s drugim ljudima.

 

U tom slučaju, neki od njih odlučiće se i za samački život, što inače nije obeležje ljudi ovog znaka, jer su im socijalni kontakti i razmena ideja s drugima vrlo važni, a koncept čovečanstva i rad na dobrobiti svih najbolji je način na koji Vodolija može usmeriti svu svoju mentalnu energiju i neretko sasvim neobične sposobnosti.

 

Hirovitog ponašanja, Vodolije jednako neočekivano plane u sasvim banalnoj situaciji, ili ostane miran hladan u okolnostima koje su do krajnosti nabijene emocijama. U stanju su daosete ljude i događaje i predosete razvoj neke situacije mnogo ranije nego što se oni zaista i dogode. Čini se kako mozak tipične Vodolije kao da radi na jednoj sasvim drugoj frekvenciji, svesno i nesvesno obrađujući mnoštvo podataka.

 

Sumnjičav je i uvek ispituje ispravnost neke teorije, a istovremeno, može se dogoditi i da mu, u obliku bljeska, na um padnu neka genijalna rešenja koja u nekom području ljudske delatnosti predstavljaju pravu prekretnicu i označavaju svojevrsnu novu eru neke tehnologije. Jer činjenica je kako je u ovom znaku rođeno najviše genija i inovatora.

 

Svoj individualizam jedinstvenuunikatan karakter, Vodolija pokazuje i stilom odevanja,kao i svim onim sitnicama kojima je svakodnevno okružena. Voli neobične stvari, nikada se neće povesti za trendovima, već će radije negovati svoj stil, koji je uvek izraz unutrašnjeg bića ili trenutnog raspoloženja.

 

Nemirni su, bez osećaja za materijalne vrednosti posedovanje, a promeni teže uglavnom i samo radi promene.

Odlazak u drugu krajnost može ih pretvoriti u tiranine i bezosećajne osobenemilosrdne i razdražljive, čija će ekscentričnost i neujednačeno ponašanje pre ili kasnije iz svoje blizine oterati one koji ga vole. Ipak, bez njihove originalnosti inovacija kojima ga iz dana u dan oplemenjuju, ovaj bi svet bio kud i kamo siromašniji………..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3