SVE što MORATE DA ZNATE o VODOLIJAMA : NEOBIČNI i ORGINALNI ljudi, NEPONOVLJIVI i uvek SVOJI!

SVE što MORATE DA ZNATE o VODOLIJAMA : NEOBIČNI i ORGINALNI ljudi, NEPONOVLJIVI i uvek SVOJI!

13 марта, 2019 Off By ludarito

Ovo su neobični i originalni ljudi, začetnici novih trendova koje posle drugi slepo slede. A s obzirom na to da su Vodolije pre svega individualci, u toj se tački oni odvajaju od većine, spontano osmišljavajući neku novu i do sad neviđenu novotariju koja će, pre ili kasnije, ući – u modu…

 

Ono što većini ne uspeva, a Vodolijama polazi od ruke kao od šale, jeste to da su u svakom trenutku i uvek – svoji. Nezavisan od tuđeg mišljenja i prihvatanja, Vodolija spontano izražava svoju jedinstvenost sviđalo se to nekome ili ne.

 

Slobodu koju traži za sebe daje i drugima, zato ovo i jeste “najprijateljskiji” znak, jer u sebi ima ono što prijateljstvo jeste: odnos utemeljen na međusobnoj jednakosti, ali i na poštovanju različitosti, u čijoj osnovi leži obostrana potreba za pomaganjem.

 

Ovo je vazdušni znak, muškog polariteta i fiksne kvalitete. Zima je njegovo godišnje doba, a rođendan mu pada između 20. januara i 19. februara. Vodolije su u načelu pravedne iskreni, ali problem je u njihovoj nepristranosti, jer u situacijama konflikta ne stavljaju se na stranu njima drage osobe već isključivo istine i pravde.

 

Ova sposobnost emocionalnog distanciranja neretko ih u očima drugih čini hladnima bezosećajnima, ali oni samo vešto uspevaju da odvoje srce od razuma, ne dopuštajući osećajima prevelik uticaj na um i logiku kojom krajnje objektivno posmatraju neku situaciju.

 

I inače su emocionalno nezavisni od drugih, eksperimentišući u odnosima do te mere da se ona druga strana, ako ih ne prihvati takvim kakvi jesu, vrlo brzo umori i odustane. S njima nikada nije isto, jer i oni sami nikada nisu isti, a ako nešto najviše mrze, onda je to predvidljivost i rutina…………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3