UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

6 марта, 2019 Off By ludarito

Ova žena mnogo voli zlato kao i sve vrste nakita. Nikada je nećete videti nesređenu. Ona čak i kad treba da ode preko puta stana do prodavnice, mora da sredi kosu, stavi karmin ali i da prsne malo parfema kako bi ostavila trag kuda prolazi. Veoma ceni iskrenost kod ljudi, ali kad shvati da je neko u oči gleda a pri tome laže, bez dlake na jeziku postavlja manipulatora na pravo mesto. Njen moto je: Ne diraj, ne diram te!

 

Žene u znaku Lava su najčešće mušterije u frizerskim i kozmetičkim salonima, a neretko su i same vlasnice istih. Privlače sve one koji su njoj slični i koji vole da blistaju. Slaže se dobro sa Ovnovima, Strelčevima, Blizancima i Vagama, dok joj na živce idu Bikovi, Škorpije i Vodolije. Sa pesmom leže u krevet i sa pesmom započinje dan.

 

Dok ne popije prvu jutarnju kafu ne diraj ženu u znaku Lava jer je to njen omiljeni ritual bez kog ne može da zamisli dan. Voli vesele boje, ali najviše joj prija zlatna, žuta i narandžasta. Leđa su joj osetljiva pa joj je preko potreban čest odlazak na masaže.

 

Žena Lav ne prašta prevaru zato i ne pokušavajte da je povredite na taj način jer ćete time pokazati da je ne poštujete i da nije poželjna, što će da razljuti njen ego i proizvode nesagledive posledice. Voli luksuz i da odudara od proseka u svakom smislu reči. Često voli da kaže: Dama se ne postaje, dama se rađa!

Стране: 1 2 3