UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

6 марта, 2019 Off By ludarito

 

Ova žena voli da se pita za sve u porodici i čest je slučaj da bira partnera koji je takođe jaka ličnost sa kojom može da se takmiči u svemu. Nikako ne podnosi dosadu, uvek mora da nešto radi i da je okružena dragim ljudima. Gde god da se pojavi ona isijava magičnu energiju na koju niko sa strane ne ostaje ravnodušan. Privlčai tuđe poglede i zaista voli da bude primećena – u centru pažnje.

 

Ona je rođena da blista i uživa u hedonizmu na svim niovima njenog života. Svu ljubav i energiju ulaže u decu jer su oni njeno najveće bogatstvo i njen uspeh. Mora da ima jaku podršku supruga ili dečka, u suprotnom ići će u potragu za neki ko će moći da isprati njen životni ritam i da ispunjava njena očekivanja.

 

Sebe smatra veoma uglednom ženom pa tim stavom i samouverenošću iritira ljude iz okoline. Voli da je uvek lepo obučena, da istakne nakit, ali i nokte, usne i oči. Nema šanse da je ne primetite ma gde god da se nađete. Leto je njen optimalni deo godine i obožava more, plaže i može da se sunča po ceo dan a da joj ne škodi. U njenoj kući sve miriše i čisto je. Svaka stvr je na svom mestu i ne podnosi neuredne ljude kao i prostor i kom nema zdrave enrgetske cirkulacije. Uživa da neguje cveće i ulepšava dvorište. Žena Lav mnogo voli letnje noći i sedenje na terasi dok joj blagi povetarac miluje kosu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3