NEDELJNI HOROSKOP od 25.FEBRUARA – 03. MARTA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 25.FEBRUARA – 03. MARTA 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Posao

Sve što može da se zakomplikuje verovatno će se zakomplikovati. Da ne pričam o tome da lično vi možete učiniti da neka izuzetno jednostavna situacija postane problem oko kojeg ćete gubiti vreme i nerve. Period je u kojem vam je potrebna praktičnost i realan pogled na sve situacije u poslovnom segmentu, a to sada izostaje kod vas. A kao za baksuz – nećete da potražite pomoć ili savet. Ili pak – potražite, a onda ne poslušate. Sami ćete biti krivi za svaki problem, samo da znate….

Novac

Tenzija oko novca i troškovi će samo rasti do polovine sedmice. Nakon toga – ulazite u nešto stabilnije i mirnije dane.

Zdravlje

Zdravstveno baš i niste bajno. Premalo energije, pad imuniteta i osetljivost. Radite sve što možete da biste se osećali bolje.

 

RAK

Posao

Pažnja će vam biti rasuta pa morate da se po svim pitanjima dobro organizujete u ovoj sedmici. Takođe, ne pravite grandiozne planove na osnovu nekih dogovora koji su pokrenuti, pitanje je šta će na kraju od svega toga ispasti. U komunikaciji i kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima obuzdajte svoju nestrpljivost i ubeđenost da ste po svim pitanjima u pravu. Budite spremni da saslušate ono što imaju da vam kažu, a ne samo da terate svoje….

Novac

Priliva će biti, ali je pitanje da li ćete vi biti zadovoljni količinom novca kojom raspolažete. Možda očekujete previše?

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali i dalje stoji upozorenje na sve ono što je vezano za saobraćaj i za mogućnost povreda.

 

LAV

Posao

Nije loš period da se naprave neke fine promene u poslovnom segmentu. Samo polako i bez prevelikih očekivanja, da se ne biste razočarali. Trudite se da budete realni po svim pitanjima. Budite naročito oprezni kada dogovarate bilo šta vezano za finansijski deo. U prevodu – nemojte da zacepite previše pa da ostanete bez dogovora o poslu, ili – nemojte da tražite premalo, pa da ispadne da vam je to neisplativo. Dobar kontakt sa ljudima na položaju i autoritetima. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Novac

U ovoj vas nedelji mogu potrefiti neke veće parice. No, isto tako – svojim potezima možete izbiti sebi pare iz džepa. Zato – pamet u glavu, budite mudri.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija u ovoj sedmici. Nervoza i pojačan stres su mogući, naročito u prvom delu nedelje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4