DEVICA i JARAC – HOROSKOP za 2019.god: Problemi u karijeri, razdor u emotivnim odnosima,vreme je da preispitate svoj stil života

DEVICA i JARAC – HOROSKOP za 2019.god: Problemi u karijeri, razdor u emotivnim odnosima,vreme je da preispitate svoj stil života

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Godišnji horoskop za Jarca 2019. pokazuje da ove godine treba da se fokusirate na revitalizaciju i oblasti koje su bitne, umesto da gubite energiju na nevažne stvari. Do jeseni ćete bolje razumeti kako da nađete ravnotežu u životu. Savladavanje unutrašnjih strahova će vas učiniti sposobnijim i u drugim oblastima vašeg života. Nemojte očekivati velike korake na interpersonalnom nivou ove godine ukoliko ne radite na sebi i kultivišete svoju ličnost.

Vreme je da preispitate svoj stil života, prema godišnjem horoskopu za Jarca 2019. U prošlosti ste se provlačili ne obraćajući pažnju na zdravlje. Ipak, moraćete da promenite brigu o sebi. Psihički, moraćete da se borite sa uticajem Saturna. Ako obratite pažnju na ono što je potrebno vašem telu, onda je to odgovarajuća ishrana, vežbanje i odmor.

 

U svakom slučaju, naći ćete mir i životnu ravnotežu do jeseni. Samo je pitanje da li želite da potrošite ovu godinu boreći se sa sobom ili trudeći se da popravite zdravstveno stanje.

Стране: 1 2 3