HOROSKOP: Lavovi nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje

HOROSKOP: Lavovi nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje

22 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Posao: Vama ne smeta teret popularnosti, već način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.

Ljubav: Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskim osobama. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

VAGA

Posao: Neko Vas pomalo iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume.

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Potrudite se da pravilno prevaziđete trenutne nesporazume.

Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

ŠKORPIJA

Posao: Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Budite razumni u proceni svojih mogućnosti.

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore. Ipak Vaše ponašanje ostavlja pomalo loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju emotivnu pažnju ili poverenje. Objasnite svoje namere.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

STRELAC

Posao: Delujete uznemireno, što se pomalo negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite. Nema potrebe da se zanositi preteranom dozom ekscentričnosti, kako biste dokazali istinu ili superiornost.

Ljubav: Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena ili imate neke uskraćene mogućnosti. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4