HOROSKOP: Lavovi nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje

HOROSKOP: Lavovi nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje

22 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Posao: Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji, posebno ako neko nije spreman da prihvati odgovornost za poslovni gubitak.

Ljubav: Budite dovoljno promišljeni i strpljivi. Postoje različiti vidovi ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na samouverenost ili oprobane »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.

Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

RAK

Posao: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak i da se predstavite, kao osoba od poverenja. Obratite pažnju na nečiji koristan savet.

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku “razumnu meru”. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Situacija će se uskoro promeniti.

Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoj razum i osećanja.

LAV

Posao: Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predviđenom roku i na dobar način. Saradnici nemaju primedbu na Vaš rad i ponašanje.

Ljubav: Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje više dilema nego što biste to želeli ili novi “ljubavni rebus”.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihički opterećuje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4