DNEVNI HOROSKOP ZA 23. oktobar 2018: Ovnove očekuje poboljšanje finansijske situacije

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. oktobar 2018: Ovnove očekuje poboljšanje finansijske situacije

22 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim obavezama koje imate. Veoma ste produktivni i vaši nadređeni su zadovoljni. Možete da očekujete generalno pozitivan dan.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Konačno ćete uspeti da se zbližite i da provodite više vremena zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da unosite više vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet. Generalno vas očekuje faza u kojoj je naglašena slabost organizma.

 

RAK

POSAO: Očekuje vas veoma opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati previše važnih obaveza.

LJUBAV: Očekuju vas veoma važna dešavanja na polju ljubavi. Osoba koja je ušla u vaš život je donela mnogo radosti i veselja. Možete da se nadate početku jedne stabilne ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrebno vam je da počnete sportom da se bavite i da vratite svoju kondiciju. Prijaće vam rekreacija i za mršavljenje koje ste imali u planu.

 

LAV

POSAO: Očekuje vas pomoć od strane neke osobe iz porodice ukoliko ste u potrazi za poslom. Možete da se oslonite na svoje bližnje koji će vam na neki način pružiti pravu podršku.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, razmišljate o bračnom savetovanju neke vrste. Postoji nada da sačuvate svoju porodicu na okupu. Nije vam lako da sami rešite probleme sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju bešika. Postoji naglašena sklonost ka upalama i manjim smetnjama na ovom polju. Ženski Lavovi mogu imati ginekološke probleme.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4