DNEVNI HOROSKOP ZA 23. oktobar 2018: Ovnove očekuje poboljšanje finansijske situacije

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. oktobar 2018: Ovnove očekuje poboljšanje finansijske situacije

22 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Trebali biste da prihvatite šansu koja vam se ukaže. Maksimalno se posvetite poslu i isplatiće vam se to.

LJUBAV: Kao da večito imate neki nemir otkad ste u vezi sa trenutnim partnerom. Niste sigurni da li je to osoba za vas. Pred vama je situacija koja donosi priliku da se preispitate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima sa osetljivim očima, ako ste podložni glaukomu sada bi to moglo dodatno da vam se aktivira. Generalno pazite na zdravlje.

 

BIK

POSAO: Moguće je da se nadate da ćete dobiti neki posao koji ste dugo priželjkivali. Vaše ambicije se polako ostvaruju. Zadovoljni ste uspesima koje ste do sada ostvarili.

LJUBAV: Očekujete dosta od voljene osobe. Želite da vam bude maksimalno posvećena i da provodi vreme sa vama više nego pre. Željni ste pažnje i ljubavi, potrebno vam je to.

ZDRAVLJE: Redovno posećujte lekara. Važno je da proverite svoju krvnu sliku za svaku slučaj jer vam se lako mogu desiti problemi sa anemijom. Nemojte da izbegevate redovne kontrole.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4