HOROSKOP: Ako ste slobodni, očekuje vas novo važno poznanstvo danas

HOROSKOP: Ako ste slobodni, očekuje vas novo važno poznanstvo danas

20 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete se danas posvetiti porodičnim obavezama i da nećete biti preterano posvećeni poslu. Spremni ste da napravite manju distancu od svoje karijere.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da računate na podršku i ljubav od strane partnera. Može se reći da ste izabrali pravu osobu za sebe. Spremni ste da se na neki način žrtvujete za ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše. Moguće je da ćete imati neke tegobe na polju zdravlja zbog preteranog unosa šećera. Na vreme povedite računa o stvaranju zdravijih navika.

 

VAGA

POSAO: U poslovnom okruženju se mogu pojaviti neki manji problemi koje samo vi možete da rešite… Moguće je da svi nekako to očekuju od vas. Drugi se oslanjaju na vaše sposobmosti.

LJUBAV: Raspoloženje vam je promenljivo, a i odnos sa partnerom nije najbolji. Skloni ste svađama i raspravama. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u večernjim časovima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe i probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Stanje je sasvim stabilno a vi ste generalno zadovoljni.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolje bi bilo da pokušate da se maksimalno usmerite na poslovne zadatke jer ih ima mnogo. Nalazite se na nekoj vrsti ispita ili probnog perioda pa je važno da se dokažete.

LJUBAV: Priželjkujete promene na ljubavnom planu, a kada vam se ukaže konkretna prilika niste sigurni kako da reagujete. Moguće je da imate neke unutrašnje nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Ne osećate se dobro i prati vas nervoza jer imate neke nerešene probleme sa svojim okruženjem. Potrudite se da nađete način da se opustite.

 

STRELAC

POSAO: Povedite računa o svom stavu prema poslovnim obavezama. Nekada previše lako zanemarujete važne stvari. Važno je da budete spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Imate potrebu da se pokažete u najboljem svetlu pred osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete iz tog razloga malo zamaskirati neke svoje mane i nedostatke.

ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće. Ne osećate se baš najbolje i podložni ste problemima sa zdravljem. Moguće je da je u pitanju grip ili prehlada. Posetite lekara.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4