HOROSKOP: Ako ste slobodni, očekuje vas novo važno poznanstvo danas

HOROSKOP: Ako ste slobodni, očekuje vas novo važno poznanstvo danas

20 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje problema vezanih za sud, administraciju ili bilo kakvu papirologiju. Iako je počeo vikend na neki način vas prati sreća po pitanju formalnosti.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja može da bude veoma značajna za vas. Imaćete utisak kao da ste se već negde sreli. Očekuje vas jako lep dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost! Posvetite se bavljenju sportom i rekreacijom. Možete da očekujete da ćete uspeti da poboljšate svoje raspoloženje na taj način.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete manje poboljšanje na polju finansija. Generalno se nalazite u povoljnom periodu. Ovaj vikend će vam biti sasvim solidan za polje posla.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam je slična. Moguće je da nećete moći da poverujete da postoji još neko ko razmišlja na isti način kao i vi i da će vam to prijati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju ovo polje. Generalno vam je današnji dan povoljno prikazan i nemate razlog da budete zabrinuti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4