Mesečni horoskop za novembar 2018: Ribi veza na testu, unapređenje za Raka, Jarac razmišlja o prinovi

Mesečni horoskop za novembar 2018: Ribi veza na testu, unapređenje za Raka, Jarac razmišlja o prinovi

15 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Blizanci će u narednom mesecu biti fokusirani na ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.. Ipak, moraju biti oprezni, jer sada nije period da previše ističu svoj lični stav, i ulaze u neke rasprave. Važna je saradnja sa kolegama i partnerima, timski rad, jer će jedino tako i doći do pravih rezultata. Dakle, prilagodite se ljudima i situacijama u narednom periodu, i takođe, pomozite drugima koliko god možete. Budite oprezni u periodu retrogradnog Merkura, od sredine novembra, posebno kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ukoliko pogledate širu sliku, rezultati neće izostati.

Ljubavni život će za sve pripadnike ovog znaka biti zanimljiv. Neće tu ići baš sve tako lako, ali sve je do vas. Ukoliko ste zauzeti, imaćete brojne dileme i nesigurnost, kada je u pitanju vaš izbor partnera. Konfuzija može potrajati, ali će se na kraju sve pokazati kako jeste, i kako treba da bude. Verujte svojoj intuiciji, ona će vas voditi do pravog odgovora. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da sretnete zanimljivu osobu u krugu vaših prijatelja, ili već onim društvenim krugovima u kojima se krećete. To može vrlo verovatno biti i neka osoba iz inostranstva, što bi za vas bio dobar izbor.

Zdravlje vam u narednom periodu može biti pomalo ugroženo, posebno krajem meseca novembra, usled malo većeg stresa i nervoze. Zato umesto lekova, trudite se da se opuštate i nađete mir.

 

RAK

Rakove narednog meseca očekuje konačno nagrada za sav rad i trud koji su uložili u proteklom periodu. Vaša preciznost i pažnja vas može dovesti do unapređenja, ili povišice. Nadređeni će umeti da cene vaše zalaganje, i može se reći da vas očekuje plodonosan period, i što se tiče statusa, a i finansija. Ukoliko ste bez posla, sada je pravo vreme da započnete nešto novo, jer će se ukazati dobra prilika za posao. Konačno shvatate u kom smeru želite da idete, i ovo će biti idealno da se u to i upustite.

Ukoliko ste u vezi ili braku, naredni period će od vas zahtevati više posvećenosti. Porodica vam je važna pa vam to neće pasti previše teško, ali pripazite da vam posao ne odvuče fokus sa ovoga. Idealna prilika je da razvijete vaš odnos, samo je potrebno zalaganje, pa je nemojte zbog toga propustiti. U narednom periodu će vam značiti sigurnost kruga porodice. Slobodni Rakovi, iako žele nekoga pored sebe, naredni mesec mogu da očekuju prvenstveno druženje i flert, bez nekog prevelikog izgleda za nešto ozbiljno. Svakako, nemojte da vas to spreči da se zabavite.

Kada je vaše zdravlje u pitanju, pripazite u narednom periodu na ishranu, trudite se da ona bude umerena, i da se posvetite malo više fizičkoj aktivnosti.

 

LAV

U narednom mesecu, pripadnicima ovog znaka posao i karijera neće toliko biti u fokusu, koliko porodica i privatni odnosi. Ipak, i uprkos tome, ostvarićete izvestan napredak. Ta lakoća kojom obavljate svoje dužnosti, potrajaće pa skoro do kraja meseca, i na posao ćete gledati kao na zabavu, što će vas konačno rasteretiti i osloboditi briga i stresa. Pri kraju meseca ćete već morati malo više da zasučete rukave, ali će vam u tome pomoći i saradnici i kolege. Svakako, vaša ambicija će vas pokrenuti, pa vam malo više poslovnih obaveza neće previše teško pasti.

Ljubavni život je u narednom periodu u fokusu. Vas koji ste u braku ili vezi, čekaju lepi trenuci sa partnerom. Konačno ste došli do mirne tačke, kada nema mesta sukobima, već samo unapređenju odnosa. Slobodni Lavovi mogu u narednom periodu da uživaju i zabavljaju se, ali to neće imati neku dalju perspektivu. Prihvatite da je naredni period isključivo za zabavu, i tako se i ponašajte. Biće tu zanimljivih osoba, ali ćete na kraju uvideti da to ipak nije to.

Više odmora i relaksacije, ne dozvolite da vam opadne imunitet.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4