Mesečni horoskop za novembar 2018: Ribi veza na testu, unapređenje za Raka, Jarac razmišlja o prinovi

Mesečni horoskop za novembar 2018: Ribi veza na testu, unapređenje za Raka, Jarac razmišlja o prinovi

15 октобра, 2018 Off By ludarito

Mesečni horoskop za novembar 2018: U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec NOVEMBAR…

OVAN

Za sve vas koji ste rođeni u znaku Ovna, dolazi poslovni period u kome ćete morati malo više da se pomučite, nego inače. Vaša energija, koju inače imate i više nego ostali ljudi, sada vam neće biti na zavidnom nivou. Imaćete utisak da je sve usporeno, da se isti poslovi obavljaju više puta, i da vas stalno nešto koči i ometa. Ne brinite, ukoliko budete imali strpljenja i razumevanja, i ne bude se libili da potražite pomoć kolega, dobri rezultati neće izostati. I ne samo to, bićete nagrađeni za svoj trud i rad, ili kroz povišicu, ili kroz napredovanje u karijeri. Videćete da nekada ne treba brzati, da treba spustiti loptu i prihvatiti stvari onakvim kakve jesu.

Za razliku od polja posla i karijere, na ljubavnom planu će stvari ići dobro. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada je prava prilika da razmislite o koraku dalje, bilo da je to ulazak iz veze u brak, bilo da je to proširenje porodice. Lepe stvari vas očekuju, i ne dvoumite se da napravite korak napred. Vas koji ste slobodni, očekuje pomalo buran društveni život u narednom periodu. To je odlično, jer iz mase ljudi koji će vas okupirati narednog meseca, izdvojiće se i neka zanimljiva osoba. Zato budite otvoreni, krećite se što više i ne odbijajte pozive za druženje!

Pripazite na zdravlje, posebno na viruse i prehlade. Jačajte imunitet zdravom hranom, vitaminima i opuštanjem, kad god za to imate vremena.

 

BIK

Bikovima je u mesecu novembru fokus na karijeri i poslu, mnogo više nego na ljubavnom životu i porodičnim odnosima. Sada je prilika da ostvarite određene poslovne planove koje ste zamislili, što će vam se i finansijski isplatiti. Planete su na vašoj strani, kada je posao u pitanju, i iskoristite to. Možda ćete morati da uložite mnogo veći trud nego inače, ali nemojte da vas to sputava, prosto se nekada morate i odreći nečega, zarad viših ciljeva. Ovo je odličan period da rešite sve svoje dugove, ukoliko ih imate, i da naredni period krenete bez takvog tereta, jer će doći idealan period za investicije.

Kada je u pitanju ljubavni život Bikova, on će u narednom mesecu biti poprilično buran. Ukoliko ste u vezi, sada je prilika da malo više obratite pažnju na to da li je to prava stvar, jer će vam se konačno neke stvari iskristalisati. Veze koje imaju budućnost, opstaće, dok ove druge bolje da prekinete što pre, jer će se krajem meseca ukazati zanimljiva prilika slobodnim Bikovima. U svakom slučaju, važno je da se što više družite i krećete među ljudima, jer su tu prilike da upoznate nekog novog, velike. To može biti preko prijatelja, ili preko kolega, zašto da ne. Bikovi koji su u braku, treba da svom partneru konačno pokažu nežnost, i porade na emotivnom životu, jer je jako važno da se partner u ovom periodu ne oseti zapostavljenim.

Zdravlje nije loše, ali i moglo da bude bolje. Razmislite o detoksikaciji, u ovom periodu, kada su virusi veoma aktuelni, probajte da rasteretite organizam, kako bi vam imunitet bio dobar.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4