HOROSKOP: Nerešeni problemi iz iz prošlosti? Evo kome će dan biti idealan za suočavanje sa njima

HOROSKOP: Nerešeni problemi iz iz prošlosti? Evo kome će dan biti idealan za suočavanje sa njima

14 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Ukoliko imate neke veze sa terapeutskom profesijom, danas biste mogli doći do važnog otkrića vezano za zdravlje, koje nema u knjigama. Emocije nisu toliko slepe kao što društvo želi da verujemo. Ponekad nas vode niz naš put, pravo ka uspehu. To je vaš zadatak za danas! Preispitati emocije.

 

VAGA

Deluje kao da danas treba da sve uradite u isto vreme. Međutim, onda vam je potreban još jedan par ruku, kao i dan koji traje duže od 24 časa. Vaši nervi bi mogli platiti cenu takvog opterećenja. Ne možete sebi to dozvoliti. Nemojte odustajati od svojih snova, naprotiv, ponovo ih preispitajte.

 

ŠKORPIJA

Zašto većina veza završi u unapred isplaniranim zamkama? Danas biste mogli biti isforsirani da odvojite vreme ili novac za nekog iz porodice. Niste spremni da se nosite sa time danas. Niste spremni da pustite da emocije odlučuju za vas. Držite se svog ubeđenja i ne dozvolite da drugi utiču na vas.

STRELAC

Ovo će biti dan kada ćete morati zaštiti sebe i svoju privatnost. Moguće je da će vas forsirati da uđete u neki partnerski odnost sa nekim nepoštenim ljudima. Oni vas čine nervoznim a imate osećaj da napadaju vašu teritoriju. Ono što ne znaju jeste da ste vi spremni! Ovo nije vreme da vas drugi gnjave!

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4