RAK – Najemotivnija ŽENA Zodijaka, najodaniji PRIJATELJ i savršena SUPRUGA. Sve što treba je DA JE VOLITE, samo NE pokušavajte da je PROMENITE!

RAK – Najemotivnija ŽENA Zodijaka, najodaniji PRIJATELJ i savršena SUPRUGA. Sve što treba je DA JE VOLITE, samo NE pokušavajte da je PROMENITE!

13 октобра, 2018 Off By botanika

Mnogi su pokušavali da je promene, da bude drugačija, ne shvatajući da Rakovima nije potrebna promena, da su one zapravo takve kakve jesu. Nikada sebe ne stavljaju u prvi plan i uvek su spremne da pomognu i svoju dobrotu da podele. Njima ništa njhova sreća ne znači ako ne mogu da je podele sa drugima. Takva nesebičnosti se retko gde sreće i to treba poštovati. One su spremne da sve u životu dele, osim tuge. Tugu čuvaju za sebe i nju ne dele ni sa kim, već se same isplaču između četiri zida. Žene Rakovi su nesebična bića, spremna da pomognu ljudima u svako doba dana i noći, one će sve učiniti da pomognu svojim dragim osobama i upravo zbog toga ne postoji niko ko ih ne voli. Svi u njoj vide jedno drago i nežno biće koje svakome želi da pomogne, a nikada nikome ne može i ne želi da odmogne. Ako postoji neka negativna osobina kod pripadnica ovog znaka to je onda tvrdoglavost. Postoje situacije u kojima one prosto nikada neće popustiti, niti odustati od svog zacrtanog plana i ideja. Međutim, one su neko ko ima malo zahteva prema drugim osobama. Treba im samo malo vernosti, ljubavi, iskrenosti, pa im niko i ne zamera na toj tvrdoglavosti. Prosto niko nema pravo na to, jer kada ih prođe ta tvrdoglavost, one će opet biti one divne i savršene žene.  ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3