RAK – Najemotivnija ŽENA Zodijaka, najodaniji PRIJATELJ i savršena SUPRUGA. Sve što treba je DA JE VOLITE, samo NE pokušavajte da je PROMENITE!

RAK – Najemotivnija ŽENA Zodijaka, najodaniji PRIJATELJ i savršena SUPRUGA. Sve što treba je DA JE VOLITE, samo NE pokušavajte da je PROMENITE!

13 октобра, 2018 Off By botanika

Dobro vam je poznato da niko nije savršen, ali ako postoji jedan znak zodijaka blizu savršenstva, onda su to Rakovi. Divna osoba, odani prijatelj i verna supruga – jednom rečju savršena. One su takve kakve su, posebne na svoj način, emotivne i mudre i sve što treba je da ih volite, samo nikako nemojte pokušavati da ih promenite. Žena Rak je po svemu drugačija u odnosu na većinu drugih znakova i njene osnovne karakteristike su emotivnost i nesebičnost. Dok većina drugih ljudi razmišlja samo o sebi i svojoj sreći, sa druge strane postoje Rakovi koji ne znaju šta je to sebičnost, koji su velikodušni i stalno to pokazuju drugima. One to ne rade da bi pokazale drugima da su bolje ili gore od njih, one su prosto takve. Njihova, možda jedina mana, je to što odbijaju da se promene, ali one se jednostavno ne mogu promeniti. Karakter koji poseduju dobijaju na samom rođenju i to se ne menja do kraja života. One ne menjaju mišljenje, ne menjaju ponašanje, uvek su iste i zbog toga ih svi vole. Zbog svoje pozitivnosti omiljene su u svakom društvu i uvek spremne da daju dobar savet. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3