HOROSKOP: Spremite se za OLUJU – zvezde donose BROJNE PROBLEME I IZAZOVE!

HOROSKOP: Spremite se za OLUJU – zvezde donose BROJNE PROBLEME I IZAZOVE!

4 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Zavisi od vas da li ćete da se malo hvalite i šepurite svojim dostignućima. Sve dok ne pokažete svoju unutrašnju lepotu i sve što ste postigli zahvaljujući njoj, biće vam teško da pronađete smisao života. Današnji planetarni aspekti pružiće vam priliku da svoje talente prihvatite ozbiljnije. Takođe, vrlo lako možete profitirati od njih.

JARAC

Ne morate uvek odgovoriti na svaki društveni zakon. Imajte na umu, posebno danas, da se ne povodite za pisanim pravilima, već ih malo zaobiđite. Napravite svoj životni plan, po svojim merilima i pravilima. Vi ste i previše motivisani i kreativni da biste se osvrtali na ustaljene metode. Današnji aspekti će vam doneti vetar u leđa. Iskoristite ih!

VODOLIJA

Danas biste mogli doći do zaključka šta to koči vaše ambicije i zašto se u jednoj određenoj tačci osećate pomalo staromodno. Ukoliko želite da ostvarite svoje ambicije, ali da budete smireni i balansirani, zvezde vam danas poručuju da doneste važne odluke povodom toga.

RIBE

Da li se stidite da pokazete svoje pravo lice? Da li se osećate rastrzano između želje da potpuno učestvujete u svim životnim aktivnostima i potajne želje da živite svoj san? Ko kaže da te dve stvari ne mogu da se usklade. Ako se malo udubite, videćete da ne morate da birate. Potrebno je da uvedete malo balansa u vaš život.

Стране: 1 2 3 4