BUBAMARE su oduvek donosile srecu. Izaberi jednu i pogledaj kakvu ti srecu nosi.

BUBAMARE su oduvek donosile srecu. Izaberi jednu i pogledaj kakvu ti srecu nosi.

4 октобра, 2018 Off By botanika

Ako ste izabrali bubamaru broj 1

Vaša životna solucija je da ne treba biti ničija kopija i zato ste oduvek bili drugačiji i različiti.

I to je u potpunosti ispravno jer zašto da glumimo da smo neko drugi umesto da predstavljamo sami sebe. Upravo, zbog svih tih osobina, zbog vase iskrenosti, hrabrosti i originalnosti, bubamara 3 ce vas imati sledece lepe vesti: Kao i svi, i vi imate neostvarene zelje.

Postoji nesto sto jako dugo zeliti, ali se spletom cudnih zivotnih okolnosti to jos nije ostvarilo. To je nesto sto bi pronenilo i ulepsalo vas zivot. Bubamara vam porucuje da ce upravo to biti uskoro ostvareno. Vasa velika zelja ce biti ostvarena i to mnogo brze, nego sto mozete i zamisliti.

Jer vi ste to zasluzili. To ce vam dati novi elen i doneti puno srece. I naravno, jos mnogo pizitivne energije, koja ce vas uciniti jos posebnijima nego sto jeste. Ova bubamara je pravi izbor, jer donosi zaiste lepe vesti. Pustite je da sleti na vas dlan i usreci vas!

 

 

Ako ste izabrali bubamaru 2

Vi na svet gledate potpuno drugacije u odnosu na ostale. U vasim ocima je sve divno i nezno. Sa ljudima uvek komunicirate kulrurno i nezno, uz sva moguca pravila ponasanja. Vi jednistavno sijate od toliko kvaliteta i divan ste sagovornik. Ne postoji nikakva mogućnost da neko ima loše mišljenje o vama jer vi to prosto ne dozvoljavate. Evo kakve lepe vesti vam donosi bubanara 2: Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2