Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018: Blizanci će sijati, Ribe će započeti novu vezu dok su kod Device moguće svađe

Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018: Blizanci će sijati, Ribe će započeti novu vezu dok su kod Device moguće svađe

2 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Vi sada možete da se suočite sa osobom koja vas privlači a Neptun, koji vam je zamagljivao pogled, sada Mesec otvara. Mnoge Device se mogu suočiti sa partnerom gde nastaju problemi, jer jedno od vas ne želi obaveze a neko želi više intimnosti i strasti. Moguće su svađe do sredine meseca. Polako pričajte jer ne možete sve odjednom reći pa može doći do zbunjenosti.

VAGA

Kod vas se dešava mlad Mesec koji će biti disonantan sa Plutonom koji vas je dosta izmučio. Već od sledeće godine Vage iz druge dekade više neće imati muke sa Plutonom. Naglašena je priča o novcu, polje porodice i neke transformacije u vašem telu. Svakako su naglašene promene i neka obnavljanja u poljima koja naglašava vaša natalna karta.

ŠKORPIJA

Kako je ovaj mlad Mesec u lošem aspektu sa vašim vladarom Plutonom, bilo bi dobro da se umirite i sve odložite za par dana ili samo za sutra. Ako se pojave neki bolovi ili zdravstveni problem, odmah reagujte i posetite lekara. Budite pažljivi ako vozite. Već od sutra oseća se više samopouzdanja i ako partner želi slobodniju ljubav, slobodno možete da se predate.

STRELAC

Kod vas se može dešavati lepo druženje u prijateljstvu dok neki Strelčevi mogu plasirati neki poslovni projekat i dobiti sponzorstvo za to pa iskoristite povoljnu priliku. Ovih dana vi možete uživati u pozitivnim životnim trendovima, pa i uticati na mnoge društvene planove. Vrlo povoljne mogućnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4