Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018: Blizanci će sijati, Ribe će započeti novu vezu dok su kod Device moguće svađe

Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018: Blizanci će sijati, Ribe će započeti novu vezu dok su kod Device moguće svađe

2 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Vi prosto sijate, posebno ako imate decu zbog koje možete biti ponosni. Takođe, zbog sebe možete dobijati pohvale i mogućnost da zablistate u nekoj umetnosti i sceni. Pojedini Blizanci mogu od voljene osobe da imaju stalno neke primedbe i zamerke pa vas to može pogoditi i uznemiriti. Ako imate neke probleme ili ste nešto čuli, a možda nešto nećete da priznate, sada je vrlo povoljno da se to ispolji i razreši.

RAK

Kod vas je naglašen dom, bio on vaš sopstveni ili odakle potičete, pa su naglašena deca ili jedan roditelj što kod vas traži kako vi imate osećanja za njih da i oni imaju za vas. Ne bi trebalo da budete razočarani osim ako ne tražite nešto što niste ni dali . Ponekad nisu svi u prilici da daju istom merom kao vi pa i na to obratite pažnju.

LAV

Kod vas se mogu dešavati neki problemi na poslu ili u firmi od osoba koje su zlonamerne, a možda i sumnjivi neki događaji ako ih ne otkrijete na vreme. Nije ništa opasno pa se nemojte nervirati. Ako imate neko predavanje ili držite govor, to treba polako pričati i da vas razumeju. Mogući su nesporazumi i svađe sa partnerom jer on ne ispoljava strast koju vi želite. Neko od ukućana se može naljutiti na vas ako budete držali moralna predavanja.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4