HOROSKOP: Bik neka se danas odmori, Škorpijama uzbudljiv dan sa partnerom

HOROSKOP: Bik neka se danas odmori, Škorpijama uzbudljiv dan sa partnerom

29 септембра, 2018 Off By ludarito

VAGA

POSAO: Ambiciozni ste i uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili veliki poslovni uspeh. Možete da očekujete priliku da raščistite okolnosti u kojima se nalazite.

LJUBAV: Prilično ste nesigurni u komunikaciji sa suprotnim polom. Vreme je da ozbiljno poradite na svom samopouzdanju ako želite da budete srećni. Promena mora krenuti od vas.

ZDRAVLJE: Manji pad energije bi mogao da nastupi tokom današnjeg dana. Nemojte da se forsirate. Prepoznajte koje su potrebe vašeg tela i potrudite se da ih ispunite.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Može se reći da se postepeno vraćate u uobičajeni tok događaja u kom nema nekih drastičnih promena i odstupanja na poslovnom planu. Bavite se rutinskim obavezama.

LJUBAV: Zajedno sa partnerom ćete iskusiti brojna dešavanja i na taj način dodatno ojačati vašu vezu. Možete da očekujete povoljan period u kojem će senzualnost biti naglašena.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak. Moguće su tegobe vezane za srčani sistem. Povedite računa o ovom polju i ako primetite bilo kakve tegobe obavezno posetite lekara.

 

STRELAC

POSAO: Današnji dan je veoma povoljan za sklapanje poslovnih ugovora! Ono što danas budete potpisali biće vam važno na duže staze. Možete da očekujete nova dešavanja.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Nema potrebe da se dvoumite u vezi nje! Očekuje vas period koji može da bude jako povoljan za napredak vaše veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim upalama i infekcijama. Imunitet vam je oslabljen i skloni ste brojnim tegobama kada je u pitanju zdravlje. Nemojte da izbegavate terapiju.

 

JARAC

POSAO: Funkcionišete pod prevelikim pritiskom u poslovnom okruženju i samo je pitanje trenutka kada ćete poželeti promenu. Moguće je da neke stvari jednostavno ne trpite.

LJUBAV: Ukoliko ne budete imali dovoljno hrabrosti da priđete osobi koja vam se dopada, možete propustiti dobri šansu. Potrudite se da poradite na samopouzdanju i stavu koji pokazujete.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da ojačate svoj imunitet i krvnu sliku. Povedite računa o vašem zdravlju koje bi u narednom periodu moglo da bude oslabljeno.

 

VODOLIJA

POSAO: Morate se pomiriti sa okolnostima u kojima ste trenutno jer ne postoji mnogo toga što biste mogli da promenite. U narednom periodu će se otvoriti nove mogućnosti ali potrebno je strpljenje.

LJUBAV: Moguće je da vam se uskoro bliži kraj jedne emotivne veze i da ste toga sve više svesni. Niste spremni da dajete više svoh truda i vremena u nešto što vam se ne vraća.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je prilično osetljiv. Možete da očekujete manje probleme, tegobe, upale na ovom polju. Ako ste već bili skloni tim problemima, posetite lekara.

 

RIBE

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ne upuštajte se u rizike. Preporuka je da o svakom potezu nekoliko puta razmislite.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja će vam dugo ostati urezana u sećanje. Pred vama je faza koja može da bude povoljna za ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa migrenom su mogući. Pogotovo u prvom delu dana možete da budete osetljivi. Povedite računa o svom zdravlju i idite na redovne lekarske kontrole

Стране: 1 2 3 4