HOROSKOP: Bik neka se danas odmori, Škorpijama uzbudljiv dan sa partnerom

HOROSKOP: Bik neka se danas odmori, Škorpijama uzbudljiv dan sa partnerom

29 септембра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete malo nestabilnu situaciju na polju finansija.Mogiuće je da razmišljate o pozajmici ili kreditu. Pred vama je faza koja će biti promenljiva.

LJUBAV: Ukoliko imate neku tajnu aferu, moguće su manje komplikacije sa tom osobom pa povedite računa. Svađe su skoro pa neizbežne. Razmislite o svojim prioritetima.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenom temperaturom su naglašeni kod vas. Moguće je da ste danas skloni upalama i tegobama na polju zdravlja. Posetite lekara radi pregleda i saveta.

 

RAK

POSAO: Imate veoma dobru poslovnu taktiku koje se držite onda kada želite da ostvarite veliki uspeh. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da dokažete svoje poslovne sposobnosti.

LJUBAV: Osvojićete osobu sa kojom flertujete, samo je potrebno da napravite prvi korak ka njoj. Nemate čega da se plašite! Možete da očekujete povoljan dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Sve vam ide od ruke i veoma ste zadovoljni. Imate mnogo energije u sebi i prija vam da budete aktivni, da izlazite i da se družite sa ljudima.

 

LAV

POSAO: Potrebno je da pokažete veliku dozu odgovornosti ako žeLite da napredujete na ovom polju. Moguće je da ste u prethodnom periodu bili nedovoljno angažovani.

LJUBAV: Našli ste novu ljubav i veoma ste srećni zbog toga. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Pred vama je faza u kojoj ćete se ponovo osetiti voljeno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom, posetite svog lekara. Ne osećate se baš dobro u svojoj koži u poslednje vreme i skloni ste zdravstvenim problemima. Pazite na sebe.

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni trenutnom situacijom na poslovnom planu jer ima mnogo otežavajućih faktora. Spremni ste da se angažujete oko promena.

LJUBAV: Dolaze vam promene na emotivnom planu i važno je da za njih budete dovoljno spremni za to. Neke situacije niste očekivali ali one su neminovne. Ne može sve da ostane po starom.

ZDRAVLJE: Postepeno dolazite do poboljšanja na ovom polju. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu intervenciju ili lekarski tretman, sada je povoljna faza za oporavak.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4