Vodolije će danas imati probleme sa finansijama, Vage će upoznati zanimljivu osobu

Vodolije će danas imati probleme sa finansijama, Vage će upoznati zanimljivu osobu

28 септембра, 2018 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Potrebno da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Nema svrhe da se borite sa vetrenjačama. Za sada jedino što možete jeste da prihvatite situaciju i da budete strpljivi.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vam se desilo lako može odvesti do emotivne veze, samo vam je potrebno još jako malo strpljenja. Spremite se za nove ljubavne poteze i promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući. Možete da očekujete tegobe vezane za nadutost i probavi. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu jer ste osetljivi.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ponekad delujete preterano nametljivo u komunikaciji sa poslovnim saradnicima što vam oni zameraju. Pred vama je faza u kojoj je potrebno da uložite više napora u posao.

LJUBAV: Na ljubavnom planu je sve u sasvim uredu, uživate pored voljene osobe i osećate se sigurno u njenom zagrljaju. Ukoliko ste slobodni, povoljan je period za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa da povećate unos tečnosti. Važno je da ne dođe do dehidratacije. Povedite računa i o svojim navikama u ishrani ali takođe i o generalnom bioritmu.

 

STRELAC

POSAO: Spremni ste da preuzmete nove rizike kako biste mogli da ostvarite veći pomak na poslovnom planu. Videli ste da ne možete da ostvarite zaradu ako prethodno malo ne riskirate.

LJUBAV: Niste spremni na vezivanje za jednu osobu, jer jednostavno nemate dovoljno emocija prema njoj. To je bila veza bazirana na strastima. Važno je da budete spremni da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Imate neke unutrašnje dileme i zbog toga vam je i zdravlje promenljivo. Dok ne budete našli unutrašnji mir, imaćete probleme na nervnoj bazi, psihosomatski.

 

JARAC

POSAO: Možete se posvetiti planiranju kraćeg odmora koji vam je neophodan kako biste napunili svoje baterije. Današnji dan je više povoljan za opuštanje nego za posao.

LJUBAV: Očekuju vas veoma važna dešavanja na ljubavnom planu, vaša fatalna osoba je tu! Spremni ste da joj otvoreno pokažete svoja osećanja i da pokrenete ljubavnu vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro i nemate razloga za brigu. Možete da se nadate generalno pozitivnom danu na svim poljima. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve promene.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Vreme je da povedete računa o troškovima koje pravite. Moguće je da se niste organizovali na pravi način.

LJUBAV: Možete da računate na veliki preokret na ljubavnom planu onog trenutka kada vam se novo poznanstvo osmehne! Na neki način ste i željni novih dešavanja i promena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Moguće je da ste na neki način skloni problemima sa alkoholom ili sličnim supstancama. Vreme je da pokažete snagu volje i izdržljivost.

 

RIBE

POSAO: Možete da očekujete prilično problematičnu situaciju na polju posla. Očekuje vas mnogo novih obaveza. Potrudite se da napravite bolju organizaciju na ovom polju.

LJUBAV: Može se reći da ste u nekom odnosu odavno nezadovoljni, a da danas dolazi kap koja preliva čašu. Spremni ste da stavite tačku na tu vezu. Očekuju vas drastične promene.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete danas biti nekako bez energije i da ćete biti prilično umorni. Povedite računa o svom zdravlju ali i o svom raspoloženju jer ste depresiji skloni.

Стране: 1 2 3 4