Vodolije će danas imati probleme sa finansijama, Vage će upoznati zanimljivu osobu

Vodolije će danas imati probleme sa finansijama, Vage će upoznati zanimljivu osobu

28 септембра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Od vas se očekuje mnogo. Pokažite da možete da ispunite očekivanja i da ste dorasli svim izazovima. Pred vama je povoljan period za promene na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko budete bili istrajni u svojoj nameri da rešite neke probleme u emotivnoj vezi, na kraju ćete uspeti. Pred vama je period u kojem možete da očekujetezbližavanje sa partnerom.

ZDRAVLJE: Radite na stvaranju zdravijih navika. Potrudite se da date svoj maksimum po pitanju poboljšanja zdravstvene ali i opšte životne situacije. Sve zavisi od vašeg stava.

 

RAK

POSAO: Preopterećeni ste poslom i današnji dan vam može biti veoma težak. Ipak, ne možete pobeći od odgovornosti. Pred vama je u faza u kojoj je potrebno da se skoncetrišete.

LJUBAV: Ako želite da stvorite bolju atmosferu u okviru svog doma, vreme je da se potrudite i da promenite stav prema partneru. Moguće je da nesvesno unosite više tenzije nego inače.

ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti. Sada je faza u kojoj imate višak energije i trebali biste da iskoristite taj nalet kako biste se vratili u dobru formu i kondiciju.

 

LAV

POSAO: Dešavaju se brojne promene u vašem poslovnom okruženju ali ništa od toga ne utiče previše na vas lično. Spremni ste da se posvetite još nekim stvarima osim posla.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima neke nedoumice u vezi vas ili vlada opšte nepoverenje. Potrudite se da popravite situaciju. Mnogo toga zavisi od vašeg stava.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima bi mogli da budu naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas malo lošije stanje na polju zdravlja pa bi bilo dobro da se posavetujete sa lekarom.

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete malo bolje prilike na poslovnom planu, nego do sada. Vi imate velike poslovne apetite. Spremni ste da izađete u susret sebi i svojim ambicijama.

LJUBAV: Povoljan period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, konačno se možete upoznati dosta bolje. Spremni ste da otvorenije pokažete svoje emocije prema njoj.

ZDRAVLJE: Moguće je oticanje nogu kao i problemi sa cirkulacijom i venama. Ako ste do sada imali tegobe vezane za višak vode u organizmu današnji dan vam nije ni malo povoljan.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4