Finansijski horoskop za oktobar 2018: Spremite se, parice stižu u mlazevima!

Finansijski horoskop za oktobar 2018: Spremite se, parice stižu u mlazevima!

27 септембра, 2018 Off By ludarito

 

JARAC

Ukoliko su nove tehnologije u prirodi vašeg posla, moraćete da ispratite promene i budete u toku sa dešavanjima. Ukoliko ih u najvećoj meri uključite u svoje poslovanje, to vam može doneti samo dobro. Generalno, ništa posebno se neće promeniti ovog meseca, a ukoliko ste do sada uspešno poslovali, takva situacija će se i nastaviti. Nekako ćete uvek biti u centru pažnje zbog svog rada, a osim toga, ovo je i dobar period kada su finansije u pitanju.

 

VODOLIJA

Možda ćete se suočiti sa nekim problemima na poslu, ali koliko god oni delovali veliko i značajno, nemojte toliko pažnje posvećivati detaljima već se oslonite na svoju intuiciju. I verujte u sebe! Ovo je period kada ćete na lakši ili teži način naučiti da ponekad morate da se udaljite od onoga što vas frustrira i o tome počnete da razmišljate glavom, a ne srcem. Budite racionalniji. Suštinska promena se može desiti na polju finansija, ali u onom pozitivnom smilsu.

 

RIBE

Kako su u vezi važni timski rad i komunikacija, isti slučaj važi i kada je u pitanju posao. Ključ dobre komunikacije jesu tačne informacije i slušanje, a vama to nije problem. Umete da privučete pažnju na sebe i dobro “prodate” svoj rad. U suštini, ništa posebno se neće promeniti na poslovnom planu. Isti posao, iste obaveze, ista iskušenja… Trudite se da budete hladne glave i uvek dobro razmislite pre nego što na nešto i odreagujete.

Стране: 1 2 3 4 5