Finansijski horoskop za oktobar 2018: Spremite se, parice stižu u mlazevima!

Finansijski horoskop za oktobar 2018: Spremite se, parice stižu u mlazevima!

27 септембра, 2018 Off By ludarito

VAGA

S obzirom na to da je ovaj period dobar za komunikaciju i otvorene razgovore, isti slučaj važi i za posao, a ne samo za ljubav. Čak, Vage koje se bave poslom koji ima veze sa komunikacijama biće veoma uspešne. Nije vam problem da govorite, jako ste elokventni i sve će vam ići od ruke. Osim toga, svoju veštinu izražavanja možete iskoristiti i za samopromociju i oglase u kojima reklamirate svoj rad. Ovo je dobar period i da radite na sebi i razvijanju znanja i viština. Dobri ste u ubeđivanju i “diplomatskim” razgovorima.

 

ŠKORPIJA

Škorpije će ovog meseca biti naročito zainteresovani za ostvarivanje prisnih, prijateljskih odnosa sa kolegama na poslu. Samo napred. Takvi odnosi neće biti samo zabavni, već mogu biti i vrlo korisni. Ovo je generalno dobar period za posao, naročito ukoliko se bavite poslom koji utiče na veći broj ljudi ili celu društvenu zajednicu, kao što su recimo brojna humanitarna zanimanja. Bićete vrlo efikasni u komuniciranju. Ne plašite se da budete inovativni, proaktivni i da se opasno “bacite” na konkurenciju.

 

STRELAC

Kada je reč o poslu, biće vam važno da budete sistematični, tačni i dobro organizovani. Bićete brzi, ali precizni i ovaj period je zaista dobar bez obzira na to čime se bavite. Čak se i studentima smeši sreća! Budite strpljivi, koncentrisani i uspeh će doći, samo ne odustajte. Znate koliko možete i držite se svojih standarda.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5