Izaberi par najlepsih burmi i procitaj kakav je vas brak, kakva ste kao supruga i kakvog muža imate

Izaberi par najlepsih burmi i procitaj kakav je vas brak, kakva ste kao supruga i kakvog muža imate

26 септембра, 2018 Off By ludarito

Burma br. 3

 

Vi ste žena koja kada se uda postaje izuzetna supruga. To je za svako poštovanje.Vaš koncept braka je ideja legalnog prijateljstva, doduše, koja ima primese nekakvog biznisa. Vi ste opšte uzevši, sposobna da svoje domaćinstvo vodite bez greške. U vašoj kući sve sija i izgleda kao novo, odlično kuvate i kod vas sve funkcioniše perfektno. Vi nikada ne zanemaujete kuću ili porodicu. Medutim, vase predispozicije nisu tako dobre: sve te vaše veštine, pomalo su izveštačene. U svakom slučaju, ipak brinete o svojoj kući i o mužu, ali je vaš glavni nedostatak što ste u svemu veliki materijalista i račundžija. Vi ljubomorno čuvate mir svoje porodice i svoj privatan život.

 

Emocionalno, niste suviše jaka žena. To zavisi od mnogih spoljnih uticaja, a gotovo sve čime se bavite obavljate rutinski, tako da vam sve tradicionalne obaveze izuzetno dobro pristaju. Ali duhovno prijateljstvo i emocionalna ekstaza, vrlo često vam nedostaju. U svome izgledu, gajite jednu sebičnu hladnoću koja naprosto zahteva da je neko otopi. Medjutim, mora se reći i to vas niko ne može u potpunosti imati. Sumnjivo je i to da li vi uopšte možete da saznate šta je pravi seks i da li uopšte možete da doživite vrhunac kada pokušavate da zadovoljite svoga muža. Ali pošto ste vrlo pametna žena koja, samo ukoliko istinski voli, može potisnuti svoju prirodu i podariti mužu nezaboravne noći.

 

Najbolja ste  za muškarca koji je ozbiljan i čiji zahtevi ne prevazilaze vaše mogućnosti. Vaš suprug: On nije zainteresovan ni za ljubav, ni za strast, niti je posesivan. On je najčešće konvencionalan, konzervativan i prihvata domaći život, jer je to deo društvene igre. Voli da vodi svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju komercijalni odnos. Kao muž, ima mnogo osobina kao I vi. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji obezbedjuje komforan i luksuzan život svojoj porodici. Može biti vrlo kritičan, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju porodicu od materijalne propasti. Ovaj muškarac, nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema strastvene potrebe i njegov najdublji domet u ljubavi je flertovanje ili naprosto samo ljubavna predigra. Nikada neće ni pokušati da bude strastveni ljubavnik, a njegov pogled samo na prosečnu seksualnu aktivnost, nije baš mnogo entuzijastičan. I nije bog zna šta, zar ne?

 

Burma br. 4

Vi baš I niste idealna žena i to i sami primećujete ali se trudite da da budete sto bolja supruga svom mužu. Niste preterano ženstveni, izgled vam nije toliko bitan i ne truditete se da budete preterano ni našmikana a ni preterano raskopčana. Načelno, vi ste kao pojava muškobanjasta a vaš temperament poprima muške odlike: sposobnost, vernost i sistematičnost. Vodjenje domaćinstva za vas je zabava: vi ste i kuvarica, i kućni ekonomist, domaćica i vrlo je ambiciozna u pogledu uspeha svoga muža i dece, Medjutim, i pored svega navedenog, muškarac koji vas oženi, neće se baš usrećiti sa vama, jer ce imati stalno prigovore. Ono što vama nedostaje je ženstvenost, blagost i fizički izgled. Takodje, nedostaje vam i emocionalna plemenitost žene.

 

Čak niste ni preterano druželjubljiva osoba, više vam prija miran život sa ukućanima, nego tračarenje sa komšinicama. Što je u neku ruku i pohvalno. Umesto svega toga, vas odlikuje skrupuloznost, integritet i robovanje svojim dužnostima. A ne treba zaboraviti da mnogi muškarci više vole toplinu nego i najsavršenije hladno savršenstvo.. Pored svega toga vi ste žena za poštovanje zbog svoje duboke lojalnosti, vernosti i postojanosti koja se kod vas nikad ne gubi.Vi ste idealna supruga za muškarca koji je praktičar, koji ne traži emotivnu ili duhovnu drugaricu, ali koji želi da njegov porodični život bude smiren i bez većih uzbudjenja.

 

Vaš suprug je muškarac kome savršeno odgovara porodični život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi lični razlozi za to najčešće sebični. Kao muž, on bi bio izuzetno dobar zato što je ambiciozan i često vrlo uspešan u svom poslu, tako da može mnogo da zaradi i da materijalno obezbedi svoju porodicu. On neće dati baš mnogo slobode za akciju svojoj ženi. Čak i kada u kući ima mnogo novca, on se za svaki dinar mora pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan, i kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može da padne u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kome je on general, samo poručnik! Kao general, on je precizan, tiranin, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu sa njegovim željama. Sve se mora podvrči krutoj i strogoj disciplini. Neće vam baš biti idealan emotivni partner, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe sa vama deli, i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine mogu biti ublažene od strane mudre, nežne i strpljive žene, ako ste kojim slučajem takva žena.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4