Izaberi par najlepsih burmi i procitaj kakav je vas brak, kakva ste kao supruga i kakvog muža imate

Izaberi par najlepsih burmi i procitaj kakav je vas brak, kakva ste kao supruga i kakvog muža imate

26 септембра, 2018 Off By ludarito

Burma br.1 

Vi ste žena koja nikada neće uskočiti u brak brzopleto. Vi ste sposobna, intelektualna, adaptibilna i često vrlo talentovana žena. U stanju ste da izdržite dugi radni dan, bez umora, i da potom budete izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu. Dopadate se ljudima, a vas jednostavan način ophodjenja sa njima čini vašu kuću centrom društvenih zbivanja. Po duši ste jako širokogruda i nikada nećete biti sumnjičava u pogledu muževljevih poslova i obaveza van kuće.

 

Prirodno, vi mu veruje previše i ne prigovarate mu nikada. Ali cete u kući raditi i mnogo muških poslova. Nekonvencionalna ste i simpatična osoba. Emocionalno zavisna, ali vas kroz život vodi um, a ne afekti. Udacete se za intelektualca u čijim ćete poslovima moći da učestvuje ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da vaše nesumnjive kvalitete iskoristi na pravi naćin i da podtignete veliko materijalno bogatsvo.

 

Vaš životni partner: Osmehnula vam se sreća, on je najdivniji i najplemenitiji muž. Nije vatreni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako je društven, simpatičan i blag, on brak shvata kao deo društvene šeme. Kako je kooperativan, on može usrećiti ženu kojom se oženi. Promišljen je, savršeni džentlmen u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci će se odnositi i sa poštovanjem i pažnjom. Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresovanost, koju nijedna egocentrična žena ne može da podnese. Pa vas često zna izbaciti iz takta.

Ali vi sa njime ostajete do kraja zivota i imacete harmoničan i miran brak.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4